Home » Клюки » За любовта няма възраст: Палавата тъща на Рачков заби по-млад от него левент (снимки)
За любовта няма възраст: Палавата тъща на Рачков заби по-млад от него левент (снимки)

За любовта няма възраст: Палавата тъща на Рачков заби по-млад от него левент (снимки)

Сподели новината

Тъщата на актьора Димитър Рачков не остава по-назад от известния си зет. Приказката, че любовта няма възраст, важи с пълна сила не само за шоумена и гаджето му Анита, но и за майката на блондинката.

Силиконката е с цели 27 години по-млада от комика, а майка й Валерия пък си пада по по-млади мъже. На един от кадрите от 22-рия рожден ден на моделката преди дни се вижда ясно как непознат мъж нежно е прегърнал Валерия през кръста.

ой изглежда видимо по-млад и от Рачков, и от тъща му. Мъжът изглежда видимо на около 30, което означава, че е с поне десетина години по-млад от Валерия, пише Марица, цитирайки вестник Галерия.

Анита сменила фитнес инструктор за Рачков

Млад и мускулест фитнес инструктор е зарязала Анита Димитрова заради 48-годишния комик с бирено шкембе Димитър Рачков, съобщава Show.bg. Преди да срещне актьора, Анита била лудо влюбена в зноен симпатяга, който на всичкото отгоре разполагал със солидна банкова сметка. Името му засега остава загадка, но не и возилото, с което движи из родния град на плеймейтката – Хасково.

Мачото кара Мерцедес S класа за близо 100 000 лева. В Хасково е доста популярен и желан ерген и всички златотърсачки не можели да се начудят на Анита защо го е зарязала заради „чичката Рачков“.

Връзката на Димитрова с фитнес инструктора била доста сериозна. Разделили се преди година и половина, а според запознати той е бил първият й мъж. Всъщност това не бива да ни учудва – все пак само допреди 3 години Анита е била ученичка. 22-годишната красавица в момента е студентка Университета за национално и световно стопанство, където колегите й не спират да я ухажват. Тя обаче била вярна на Рачков.

Източник: Новини плюс

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар