Home » Скандално » Бивш гард на Жоро Илиев разкри скандалната истина за тъмното минало на Слави Трифонов
Бивш гард на Жоро Илиев разкри скандалната истина за тъмното минало на Слави Трифонов

Бивш гард на Жоро Илиев разкри скандалната истина за тъмното минало на Слави Трифонов

Сподели новината

И до днес Слави Трифонов не крие възхищението си към Жоро Илиев и брат му Васил Илиев.

Един от бившите гардове на Главния разкри какво всъщност се крие зад отношенията на шоумена с висаджиите. Гардът на висаджията заяви, че всъщност двамата братя никога не са уважавали Дългия, просто той е бил перфектният човек, който да им помогне при изпълнение на целите им, разбра Скандални.

Телохранителят заяви, че шоуменът е бил съучастник на двамата братя, които са основатели на рекета и контрабандата на забранени вещества у нас. В началото на 90-те стотици българи, желаещи да започнат собствен бизнес, са били буквално смазани от тях. Групировката изнудвала всеки, дръзнал да създаде собствен бизнес, независимо от сферата, в която се развива.

Тези, които не се подчинявали на двамата братя, били убивани.

Не малка част от милионите на ВИС били изпрани именно чрез Слави Трифонов и по-специално чрез неговата музикална компания. Жоро Илиев и брат му имали намерение да създадат могъща музикална империя, чрез която да перат милионите си.

Във фаталния ден, когато изстрели застигат Васил Илиев, той е имал среща с Дългия именно по този повод. Висаджията трябвало да обсъди със Слави Трифонов подробности около дейността на бъдещата музикална империя.

Неслучайно компанията продуцира единствено изпълнители, близки до двамата братя – Кали, Марко и Снежина, Сашо Роман, Сашка Васева.

Слави Трифонов има връзка и с модната агенция на Жоро Илиев. През 1995 година Главния решил да сложи ръка и на модния бизнес у нас и затова съпругата му Мая Илиева създава заедно с Дим Дуков модна агенция „Ексграунд“. Към нея се присъединяват не само красиви млади момичета, но и моделки, избягали от „Визаж“, сред които и Цеци Красимирова.

Целта на агенцията е била да се създаде каталог от красавици, които да задоволяват мераците не само на Васил и на Жоро Илиеви, но и на техните приближени. Придобилият вече известност Слави Трифонов препоръчвал момичетата и на свои познати, пише ПИК.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар