Home » Скандално » Премиерът Стефан Янев: Борисов и хунтата му върнаха България десетилетия назад
Премиерът Стефан Янев: Борисов и хунтата му върнаха България десетилетия назад

Премиерът Стефан Янев: Борисов и хунтата му върнаха България десетилетия назад

Сподели новината

Ген. Стефан Янев е убеден, че има реална възможност доходите на българите да се повишат!

Доходите на българите – минимална заплата и пенсия, могат да се повишат драстично. В това е категоричен служебният премиер ген. Стефан Янев, но условието е едно – страната ни най-сетне да излезе от хаоса, създаден от ГЕРБ.

Премиерът Стефан Янев с много оптимистична прогноза

„За трите мандата, Бойко Борисов и съпартийците му върнаха държавата ни с десетилетия назад. Реално една шепа хора забогатяха и то неприлично забогатяха, на фона на все по-голямата масова бедност.

При всички възможности, които ЕС предоставя със субсидии и проекти, при възможностите, които имаме като земеделие, икономика и шансове за развитие, хората може да почувстват промяната след по-малко от година.

За целта обаче на тези избори трябва да бъде сформиран кабинет, който спешно и целенасочено да започне едно различно и съвестно управление. Не е нужно да споменавам, че мястото на ГЕРБ не е в него“, убеден е премиерът Стефан Янев.

Той е на едно мнение с вътрешния министър Бойко Рашков, който преди дни заяви, че служебният кабинет ще направи и невъзможното, за да спре манипулациите и купуването на гласове на изборите.

„Знаем за множество сплашвания, рекет и дори заплахи от работодатели към техни служители. Хора са плашени с уволнения, ако не гласуват за посочената „от горе“ партия.

Това е престъпление и призоваваме всички онези, които по един или друг начин са се сблъскали с подобни неща, да сигнализират. Ще бъде направена спешна проверка по всеки един сигнал, това го гарантираме“, казва и премиерът.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар