Home » България » Туристка бясна: В 5.00 часа съм на плажа, за да запазя чадър, но пак няма места! Тарикатчета с подъл номер
Туристка бясна: В 5.00 часа съм на плажа за да запазя чадър но пак няма места! Тарикатчета с подъл номер

Туристка бясна: В 5.00 часа съм на плажа, за да запазя чадър, но пак няма места! Тарикатчета с подъл номер

Сподели новината

Продължават проблемите по нашето море, и то в разгара на сезона.

Преди два дни Скандални ви информира, че както местата за настаняване, така и шезлонгите и чадърите са заети почти на 100 процента. Особено в края на седмицата – от петък до неделя.

Тарикати пък превзеха плаж Арапя. Вместо да стават преди изгрева, за да си гарантират сянката, като истински потомци на бай Ганьо те използват хитринки – мятат по една хавлия на шезлонга още вечерта, разкри Деница Луканова. Тя е изпратила снимки за рубриката „Моята новина“.

„Намирам се на плаж „Арапя“ и за втора поредна година ставам в 5:00 часа, за да запазя чадър и шезлонг за семейството си. Ставам в 5:00 и стоя до 8:30 часа плътно на плажа, за да изчакам да заплатя таксата. А тази година дори и в 5:00 да отида на плажа, почти няма свободни места, защото някой от през нощта е хвърлил по една хавлия и по този начин си гарантира място!“, споделя Луканова.

„Това не е нормално и не е почивка. Чувам, че това е масово по Българското Черноморие, но този плаж беше почти необитаем, а сега вече е претъпкан и няма място“, добавя тя.

„Как така си запазват места по този начин, как тези, които стопанисват плажа, дават тези места? Дано да намерите време да проверите точно тук на Арапя, защото беше прекрасно място, а вече няма да повторя, ако нещата останат така“, споделя жената.

Източник: Пловдив 24

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар