Home » Полезно » Андрей Слабаков съветва: Ако искате да сте здрави, пийте ракия сутрин!
Андрей Слабаков съветва: Ако искате да сте здрави пийте ракия сутрин!

Андрей Слабаков съветва: Ако искате да сте здрави, пийте ракия сутрин!

Сподели новината

Популярният режисьор и актьор Андрей Слабаков сподели формулата си за дълголетие и щастлив живот в новата си книга, която вече е на пазара.

По думите му, човек трябва не само да осигурява на организма си необходимите хранителни вещества, а да го прави по начин, който да му доставя удоволствие и радост. Слабаков дава напътствия за идеалния старт на деня – лека закуска, която може да включва малък джин с тоник и много лед или малка ракия, придружена с леден айрян, съобщава „България днес“.

Той обаче уточнява, че всичко трябва да се прави с мярка и не бива да се пият повече от 2 малки, когато предстои тежък и напрегнат ден. По личното му мнение обаче идеалната закуска е класиката шкембе чорба с чесън и 1-2 бири. Преди да отидем на работа обаче е добре да изядем 2 ментови бонбона.

Според режисьора те няма да тушират напълно аромата на чесъна, но пък шефът няма да разбере за бирата и в най-лошия случай ще ни определи като простаци.

За ракията Андрей Слабаков дава още няколко безценни съвета. Никога не трябва да се пие ракия, дестилирана от стари компоти, мармалади и сладка.

„Не вярвайте на комшията, който твърди, че вари ракия от дете. Лъже! Просто му е скучно да пие сам от гадорията, която е произвел“, категоричен в присъдата си е Слабаков, цитиран от „България днес“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар