Home » България » Кубрат Пулев: Ако кризата се задълбочи, влизам в политиката
Кубрат Пулев: Ако кризата се задълбочи влизам в политиката

Кубрат Пулев: Ако кризата се задълбочи, влизам в политиката

Сподели новината

Ако политическата криза се задълбочи и няма изход, ще бъда принуден да вляза в политиката и да направя партия. Това обяви пред Кmeta.bg професионалният боксьор в тежка категория Кубрат Пулев.

Той нарече Слави Трифонов “неадекватен в политиката” и човек, който не може да реши проблемите на хората.

“Не виждам и кой може да го направи на този етап, няма никаква алтернатива, от няколко партии са ми предлагали да се присъединя към тях, включително и от ГЕРБ, но съм отказвам винаги.

Отдавна мисля да направя своя собствена партия, бях тръгнал, но се отказах, реших, че не е настъпил моментът, но виждам, че кризата се задълбочава, а хората не заслужават това и не е редно да опират до един шоумен, когато са докарани до просешка тояга”, коментира Пулев.

По думите му той ще има ясна стратегия за управлението на държавата в следващите 10 години, за да се избегнат т.нар. промени на парче, които са много вредни.

“Истински човек съм и много обичам България, ще вложа цялата си енергия”, каза в заключение той.

Бел.ред.

2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г. , че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит не позволи това да се случи. Легитимни ли са за Вас избраните след това парламенти?

Линк към резултатите от анкетата

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар