Home » Клюки » Вижте BMW-то на ББР, което се продава на търг за 95 000
Вижте BMW-то на ББР което се продава на търг за 95 000

Вижте BMW-то на ББР, което се продава на търг за 95 000

Сподели новината

Служебният министър на икономиката Кирил Петков изнесе в публичното пространство информация за търг с явно наддаване за продажба на употребяван лек автомобил, собственост на Българска Банка за Развитие ББР.

От публикациите в медиите стана ясно, че това е автомобил от марката BMW, но сега от Скандални ще ви разкажем повече за тази кола.

Става дума за лимузина от флагмана на баварците, носеща обозначението 750 Li xDrive. Това е удължена версия на най-луксозното BMW, снабдена с фирмената 4х4 система и с доста голям брой опции. Цветът е черен металик, а пробегът на колата – 39 000 километра.

Какво всъщност представлява BMW-то на ББР, което се продава на търг

Автомобилът е произведен през 2016 година и разполага с 4.4-литровия V8 мотор на марката с индекс N63. Агрегатът е битурбо и работи съвместно с осемстепенна автоматична трансмисия ZF. Мощността му е 444 конски сили, а максималният въртящ момент – 650 Нм.

Какво всъщност представлява BMW-то на ББР, което се продава на търг

Лимузината е с вътрешнозаводски индекс G11 и е от преди фейслифта, който компанията прави през 2019 година.

Сред допълнителното оборудване впечатление правят 20-цоловите джанти V-spoke 628, масажна функция на предните седалки, лазерни светлини, както и уникалната озвучителна система Boewrs&Wilkins.

Какво всъщност представлява BMW-то на ББР, което се продава на търг

Цената, като нова на тази кола е над 300 000 лева. Сега търгът започва от 95 000 лв, като организаторите твърдят, че автомобилът е в безупречно техническо състояние и поддържан само и единствено в М-Кар София. Всички данъци и застраховки са платени.

Източник: Факти

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар