Home » България » Нешка Робева: Само комунизъм ще спаси България, Бойко гледа само себе си!
Нешка Робева: Само комунизъм ще спаси България Бойко гледа само себе си!

Нешка Робева: Само комунизъм ще спаси България, Бойко гледа само себе си!

Сподели новината

Нешка Робева е убедена, че Борисов отдавна няма място в политиката!

Легендата на художествената ни гимнастика Нешка Робева рядко изказва мнението си по политически теми. Още повече след като преди време порица самата себе си за доверието, което е имала в партията на Николай Бареков „България без цензура“, припомня Магазина за Новини.

Голямата ни треньорка обаче е човек с мисъл и непримиримост към неправдите. А тъкмо тях вижда в управлението на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов вече толкова години.

Тя е категорична, че министър-председателят отдавна няма място на политическата сцена.

С риск да бъде намразена и оплюта, Нешка Робева казва, че според нея комунизмът е спасението и алтернативата на държавата ни. И като пример посочва Китай – страна с комунистическо управление и капиталистическа икономика, пише сайтът tribune.bg.

„Твърдя го, защото аз бях една от онези хиляди глупаци, които осъдиха комунизма и изпаднаха в демократичната еуфория преди години. Имахме огромни илюзии, които до една се сринаха пред очите ни. И вече усещам нещата по коренно различен начин“, споделя Робева.

Тя е категорична, че дори и някои да живеят по-добре днес, в управлението на Борисов, то те са от столицата. А за жалост София не е България. Навсякъде другаде, особено по малките градчета и селца, населението отдавна изнемогва.

„Борисов познава само себе си, той знае само „АЗ“. Навремето точно прекаленото му тщестлавие попречи на Цецка Цачева по време на президентските избори. Все той беше пред камерите, все той се хвалеше“, коментира треньорката, пише агенция Пик.

За нея президентът Румен Радев е над всички останали, които можеха да заемат поста на „Дондуков“ 2. Нешка Робева определя държавния глава като един от най-сериозните, отговорни и интелигентни хора, които управлението на България е познавало в последните 30 и повече години.

Източник: Лекувай

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар