Home » Клюки » Лияна е красавица, но само вижте сестра ѝ! Коя ви харесва повече? /СНИМКИ/
Лияна е красавица но само вижте сестра ѝ! Коя ви харесва повече? /СНИМКИ/

Лияна е красавица, но само вижте сестра ѝ! Коя ви харесва повече? /СНИМКИ/

Сподели новината

Лияна безспорно е една от най-секси изглеждащите поп фолк-певици у нас. Не, не просто секси, а до такава степен, че братовчед й Константин публично се е тюхкал от факта, че са роднини, което не му позволява да бъде интимен с нея, твърди мълвата.

Преди часове обаче фолк-дивата срази всички, като пусна снимка на сестра си Зорница, която се оказа още по-голяма сексбомба.

Поне по-естествена. Зори може да се похвали със същите големи, изразителни очи, тъмна коса и великолепна фигура като певицата.

Лияна и Зорница

В момента Лияна и Зорница са във Флоренция, откъдето е и кадърът, който певицата е споделила вчера. Тя не пропусна, освен да отбележи кой позира до нея на снимката, но и да изрази безкрайната си сестринска обич със следните трогателни думи:

Сестрата на Лияна„Аз и @zornitsa_sul_, ви изпращаме целувки от любимата ни Флоренция. За тези, които не знаят, това е моята сестричка- Зори..,моята първа благословия от Бог. И, всеки ден не спирам да Му благодаря, че ме е дарил с толкова много любов и смисъл, които се съдържат в една дума… Семейство“.

Източник: Woman.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар