Home » Клюки » Емили и Мелиса са първата двойка трансжени, които официално се записаха като такива по време на преброяването (видео)
Емили и Мелиса са първата двойка трансжени които официално се записаха като такива по време на преброяването (видео)

Емили и Мелиса са първата двойка трансжени, които официално се записаха като такива по време на преброяването (видео)

Сподели новината

Емили и Мелиса, които са първата двойка трансжени, които официално се записаха като такива по време на преброяването, разкриха, че получават 95% одобрение за това, че са избрали да променят телата си с хормонална терапия.

В студиото на bTV те разказаха интересни и драматични истории от живота си.

Мелиса в миналото е бившия шампион по културизъм Тихомир Рангелов, станал известен и с участието си във „Фермата“. Тя разкри, че се радва, че е била Тихомир, но че винаги се е чувствала жена, затворена в мъжко тяло.

Емили и Мелиса са първата двойка трансжени които официално се записаха като такива по време на преброяването (видео)Бащата на Мелиса разбрал за нейната трансформация, когато по време на хормоналната терапия се появили видими промени в тялото й. Той подкрепил решението ѝ за превръщането в жена.

„Никой не иска операция, за да смениш пола си по паспорт, важното са хормоните“, коментира Мелиса.

Емили и МелисаНейната половинка Емили пък разказа, че дори не се смята за трансжена, макар че е родена като мъж. Тя разказа също, че е била тормозена много от младежи в родния си град Плевен, но никога не се е стигало до бой. Част от това е, защото тя изпада в ярост, когато я атакуват и тогава обикновено момчетата отстъпват.

Повече подробности за тяхната трансформация, вижте във видеото:

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

One comment

Твоят коментар