Home » Клюки » Вижте порасналата дъщеря на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин – 11-годишната София е копие на мама! (Снимки):
Вижте порасналата дъщеря на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин - 11-годишната София е копие на мама! (Снимки):

Вижте порасналата дъщеря на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин – 11-годишната София е копие на мама! (Снимки):

Сподели новината

Времето лети неусетно и съдим за него по това, колко са пораснали децата ни. И макар отстрани да изглежда лесно, да отглеждаш детето си сам изисква отдаденост и е непрестанна борба.

Затова не спираме да се възхищаваме на любимата ни Алекс Сърчаджиева, която съвсем наскоро развълнува много социалните мрежи с това, което призна за дъщеря си броени дни преди Коледа. Актрисата буквално изля душата си в пост, в който се обърна лично към непрежалимия си Иван Ласкин.

Дъщеричката на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин – София, стана на 11 години и това бе причината известната й майка да разтърси всички с онова, което сподели с цялата си емоция.

Алекс Сърчаджиева и София

„Тя на 11️. Тя е всичко️. Тя е любов, тя е мечта, тя е съдба, тя е сила,тя е бленуване, тя е нежен полъх, тя е мирис на косена трева, тя е морската пяна, която ме гали нежно, тя е слънцето, което сутрин ме докосва !!!

Тя е всичко, за което съм мечтала!!! Честита да си мила моя СОФИСИМАНИЯ!!! Нямаш представа колко мноооооогооооо те обичам!!! Бъди това което си, а ти мило мое дете си мноооогооо Голям, Смел и Силен човек, в чиято душа се крие цялата любов️️️.

Обичам те София Иванова Ласкин ️️️ А на теб Ivan Laskin ти благодаря ️️️ Знам, че винаги ще си до нея️“, написа Сърчаджиева в Инстаграм профила си и личи, че думите й идват право от сърцето.

Ето още малко снимки на порасналата госпожица:

София Ласкин

Алекс Сърчаджиева дъщеря

Алекс и София

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 4.7]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар