Home » Клюки » Бъдещият премиер Кирил Петков ходи пеша в снега (Снимки)
Бъдещият премиер Кирил Петков ходи пеша в снега (Снимки)

Бъдещият премиер Кирил Петков ходи пеша в снега (Снимки)

Сподели новината

Първият сняг свари неподготвен гласящия се за премиерски пост Кирил Петков. Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ бе изловен от фотографите на „Ретро“ да се скита в зимна София пеша.

Очевидно бившият министър на икономиката е свикнал на суровия студ покрай живота си в Канада, защото бродеше под обилния снеговалеж без шапка, шал и ръкавици. Намръзналият Петков с известни усилия успя да си спре такси в средата на оживен булевард, което да го откара до мястото, където го очакваха за поредната тайнствена среща.

Не е ясно защо кандидатът за министър-председател е останал без луксозния си личен автомобил „Лексус“, който си купи чисто нов по време на служебния си министерски мандат. Липсата на превоз му създаде още перипетии и се наложи да помоли познат да го откара до следващата му среща със своята кола, тъй като явно софийските таксита му се видяха неблагонадежден транспорт.

Между ангажиментите Петков намери време да се прибере и в дома си в центъра на София, но отново не се отби до сладкарницата на своята жена Линда.



Петков дълго време се луташе за такси



Лидерът на „Продължаваме промяната“ пред входа на дома си

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар