Home » Клюки » Гръм! Къци Вапцаров се завръща с „Риск печели, риск губи“, ето по коя телевизия
Гръм! Къци Вапцаров се завръща с „Риск печели риск губи“ ето по коя телевизия

Гръм! Къци Вапцаров се завръща с „Риск печели, риск губи“, ето по коя телевизия

Сподели новината

Къци Вапцаров и предаването „Риск печели, риск губи“ се завръщат в ефир по телевизия BulgariaONE.

Телевизионното шоу ще стартира още през месец март догодина и ще може отново да радва зрителите пред екрана. Водещ на предаването ще бъде Къци Вапцаров, а шоуто ще се излъчва всеки делничен ден, предава Пловдив24.

Коментиращи под съобщението на Къци коментират, че не са чували тази телевизия. Водещият отговаря:

„По кабелните го има… то и БТВ го чуха с „Риск Печели“, като стартирахме там. То и БНТ навремето я съживихме с „Невада“ и „Риск Печели“ и Къци Вапцаров Шоу“.

Къци Вапцаров е завършил актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Атанас Илков.

Своята телевизионна кариера започва с развлекателното предаване по БНТ „Невада“, а през 1994 г. започва собствено предаване „Къци Вапцаров шоу“.

През 1995 г. стартира „Риск печели, риск губи“, което остава любимо на телевизионните зрители и до днес и се излъчва в продължение на 11 години. Къци Вапцаров е продуцент и на някой от най-успешните предавания в национален ефир – „Кой е по-по-най“ и „Горчиво“.

„Риск печели, риск губи“ е едно от най-легендарните предавания в българския телевизионен ефир. Излъчвано е общо 11 години и до днес държи някои от най-големите рекорди по гледаемост със своите 11 сезона и около 2500 излъчени предавания.

Според правилата на развлекателното предаване водещият избира човек от публиката. Той решава кръстословица, като си помага с трите „карти на късмета“.

При правилно отворена дума участникът печели награда, която може да задържи и да прекрати участието си, или да „рискува“, като продължи да играе.

При грешен отговор играчът приключва участието си и губи спечеленото до момента. Завършилият успешно кръстословицата има уникалния шанс да завърти „Колелото на късмета“, където го очакват големи награди.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар