Home » Клюки » Девствена красавица се отрече от църквата и стана звезда във филми за възрастни /СНИМКИ/
Девствена красавица се отрече от църквата и стана звезда във филми за възрастни /СНИМКИ/

Девствена красавица се отрече от църквата и стана звезда във филми за възрастни /СНИМКИ/

Сподели новината

Американка, израснала в строго религиозно семейство, се отрече от църквата, стана порнозвезда и спря да общува с родителите си, съобщава Daily Star.

33-годишната Лондон Роуз разказва, че когато е била на шест години, родителите й са започнали да изповядват християнски фундаментализъм. В семейството били установени строги правила, с които се забранявали бижутата, козметиката, парфюмите и по-отворените дрехи. И всички редовно посещавали църквата и неделното училище.

Девствена красавица се отрече от църкватаРоуз признава, че въпреки забраните, като тийнейджърка започнала да проявява интерес към пазара на интимни услуги.

„Нямах никакви знания. По това време видях три жени по телевизията, които олицетвориха всичко, което исках да видя в себе си “, казва американката.

Лондон Роуз

На 18-годишна възраст тя взела решението да се откаже от църквата и да сбъдне мечтата си.

Съвсем скоро започнала да се среща с богати мъже. На 21 тя срещнала клиент от Канзас, който й давал по 200 долара на седмица и й позволил да шофира Lexus-а му.

 

След края на връзката си с него, Роуз станала стриптийзьорка и се сдобила с трима покровители наведнъж.

18+ звездаПрез 2015 г. тя започнала работа в публичния дом на покойния Денис Хоф. Днес сама гради кариерата си и се снима във филми и списания за възрастни.

„Само за година се появих в три списания, дадох няколко интервюта по радиото и участвах в около петдесет сцени“, казва Роуз.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар