Home » Скандално » Феноменът Василка Анакиева: Зомбират депутати с отвара от женски цикъл! Богаташи са жертвите на опасната любовна магия
Феноменът Василка Анакиева: Зомбират депутати с отвара от женски цикъл! Богаташи са жертвите на опасната любовна магия

Феноменът Василка Анакиева: Зомбират депутати с отвара от женски цикъл! Богаташи са жертвите на опасната любовна магия

Сподели новината

Народът е луднал по магиите и ги ползва за какво ли не – за любов, за пари, за отърваване от лапите на правосъдието. Надхитрянето на съдбата става с помощта на безскрупулни магове, които нямат страх ни от царя, ни от Бога.

За това сигнализира ясновидката Василка Анакиева в навечерието на църковния празник на св. Киприян, който е бил най-големият борец срещу магьосничеството.

Василка живее в кюстендилското село Граница. Тя разкрива пред „Ретро“ ужасяващи окултни факти, които смразяват кръвта.

“При мен непрекъснато идват хора, поразени от тежки магии, заклинания и ритуали. Те са направени с части от животни, човешки екскременти, пръст от гробове”, обясни сензитивната жена. Напоследък мутресите в София използвали една изпитана магия, идваща от древна времена. Анакиева разказа, че със своите способности вижда как много жени решават да откраднат някой мъж, бизнесмен, депутат или политик за себе си с помощта на кръв по време на менструалния цикъл. Тя не издаде точните подробности на гнусотията, но обикновено тя се слагала в кафето. Дори да се съсири в него, тя не се разпознавала.

“Това се казва захранка. Магията е прастара и цели човекът да свикне с дадената жена и после да не може да живее без нея. Виждала съм как такъв мъж става зомбиран – непрестанно търси вниманието, компанията и ласките на жената”, описа последствията на ритуала Василка.

Друг вариант на любовната магия се извършвал с мляко от кърмачка. Понякога то се добавяло в напитката на адамовците самостоятелно или в комбинация с кръв при цикъла за подсилване на ефекта. Жертвите дълго време не знаели какво им е, а когато се усетели, вече било прекалено късно, защото били с тотално разцентрована психика и често се свършвали от любовна мъка.

Магическите ритуали целят да се кодира лоша сила в космическото пространство. Този енергиен въртоп после се насочвал и надвисвал над човека и започвал да го атакува. Колоритната кюстендилка твърди още, че е виждала свои колеги да обикалят по гробовете и да отмъкват различни части. После с тяхна помощ други могъщи магове, с които работели в комбина, вършели пъклени дела по поръчка.

“Могат да ти турят магия пред къщата, в кладенеца, в чашата със сок, без да се усетиш. Не минава много време и тази сила започва да те яде отвътре. То не ти дава мира. Ето защо болшинството от хората у нас, дори да нямат проблеми, започват да полудяват и да се самоубиват”, дава своето паранормално обяснение на случващото се около нас ясновидката. И допълва:

“Много хора се подсмихват и си мислят, че това са бабини деветини, но трябва да имат едно наум, че негативното вмешателство въобще не е мит. То е напълно реално. Става дума за вид енергия, както духа и душата, която носим, но насочена за лошо”, заявява убедено оракулът от Граница.

Анакиева заявява, че се е убедила в съществуването на фина енергия, след като я зърнала с очите си при смъртта на своята майка.

“Майка ми издъхна върху корема ми както я бях прегърнала. Тогава видях как от тялото є излезе едно огнено балонче и излетя нагоре. Това е душата – пламъче, което гори в тялото ни и после си заминава. От същия произход е космическата енергия, която на Великден се дава свише в Йерусалим. Там под формата на благодатния огън тя слиза на Земята”, обяснява даровитата нашенка.

По думите на Василка тя не прави магии, но когато дойдат страдалци при нея – гледа на всеки да помогне. В своята практика е установила, че ако човек пие вода от параклис, наточена в специален лунен ден, течността имала свойството да изчиства тялото от вредни геопатогенни полета и негативни влияния.

“От мене да знаете – другото средство е сребърната вода. Тя чисти всичката негативна енергия. Как мислите, дали е случайно, че от далечни времена децата се кръщават в сребърни съдове. Този метал се използва в медицината и хирургията. Ако молитвените ритуали действат отвън, като изчистват аурата, то тази вода прочиства отвътре, т.е. на физическото ниво. Трябва да мине през всички заразени зони на хранопровода, червата и да излезе навън с урината”, разяснява какво е паранормалното лечение Анакиева. А след това реши да издаде още магии, които се вършат у нас.

По думите є друг ритуал, който много се използвал, бил създаване на амулет с въже от обесен. Той целял да наклони везните на Темида в “правилната” посока.

Изработката обаче струвала много пари, тъй като намирането на материалите било много трудно. В магическия бранш се давали луди пари за въжетата от плат или сезал, на които са издъхнали самоубийци. Въпреки голямото търсене предлагането не било високо.

“Често се прибягва до алтернативи – взимат въже и на него бесят бездомни котки и кучета. После с това се прави магия за успех при съдебни дела. Било обвиняем за убийство или при имотен спор, той отива в съдебната зала и носи амулета от въжето в ръцете си”, разрива покъртителни неща възрастната жена. Тогава адвокатът на отсрещната (или прокурорът) получавал адско главоболие и падала пелена пред ума му, за да не успее убедително да защити тезата си. Нерядко самият ритуал е бил насочван и към съдията, внушавайки му да отсъди в “правилната” посока.

Третият вид магия, който Василка Анакиева разкри, е за разделяне на влюбени.

Много често хората завиждали на чуждото щастие и искали да разделят двама души. В този случай маговете взимали козина от черно куче и бяла котка. “Някои ги дерат, а други само стрижат козината. Тя се изгаря, а с пепелта се посипва прагът на дома. Не след дълго хората започват да се ядат помежду си като куче и котка. Това се прави за омраза. В семействата се развива една лоша атмосфера на непоносимост и те се пръскат на различни посоки”, категорична е посветената жена. Крастави жаби също се използвали, като с тях можело да се доведе и до заболяване на някого от партньорите.

Василка споделя, че при нея напоследък идвали хора с родово проклятие и заключен късмет. Тя твърди, че с помощта на дарбата си и висшите сили разваля и помага. “Сега имам един ски състезател от Банско. Той имаше направена магия, заради която все в неприятности се забъркваше. Беше развил страхова невроза, защото преди време без вина е бил нарочен нещо от мафията. Когато дойде при мене, не беше на себе си, просто не беше адекватен. След като изчистих с Божията помощ всичко, в момента работи в Гърция и е добре”, хвали се ясновидката.

На жена от Испания пък спасила живота. Емигранти непрестанно си завиждали и си вредели един на друг.

“Ако някой се надигне от казана, гледат да го набутат надолу. При нея една румънска циганка є спретнала магия. Тогава започнали да є се случват неприятни неща. Накрая попаднала на хора, които искали да я отвлекат и да я превърнат в бяла робиня. Аз като видях, че животът є е в опасност, є казах да се прибере веднага в България, докато всичко отмине. През това време работих да премахна злото, което се намираше в нейната къща”, разказва изумителни неща ясновидката.

На много от страдалците тя предписва и религиозно лечение, като ги води до вълшебен параклис в съседно на нейното село Горна Гращица.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар