Home » Клюки » Нана Гладуиш след поредната тежка битка: Ваксинирах се, защото вярвам в науката!
Нана Гладуиш след поредната тежка битка: Ваксинирах се защото вярвам в науката!

Нана Гладуиш след поредната тежка битка: Ваксинирах се, защото вярвам в науката!

Сподели новината

Любимата ни ТВ-водеща Нана Гладуиш преминава през перипетиите на живота здраво стъпила на земята, с оптимизъм и невероятна енергия. Затова и толкова ѝ се възхищаваме.

В началото на 2021 чаровната блондинка се срещна очи с поредното изпитание – Ковид-19. В специално интервю тя разказа как е установила, че е заразена, както и защо е решила да се ваксинира след като има антитела.

„В началото си мислех, че съм настинала. След седмица си направих тест за Ковид и той беше отрицателен. Не се оправях и след няколко дни отново си направих тест – пак отрицателен.

Последваха два критични дни. Нямах температура, но имах чувството, че всеки момент ще се строполя и ще умра. Тялото ми беше като смазано, главата ми беше гръмнала, нямах температура, имах вкус, мирис, но пак си направих тест и той се оказа положителен.

Изолирах се. Но работата беше малко „след дъжд – качулка“, като при много други хора. Реших, че след като дотук съм изкарала без лекарства и излишен драматизъм, мога да продължа така. Бях във връзка с лекари, но без излишни глезотии“, споделя Нана как е преминала през Ковид-19, пише eva.bg.

Тя споделя също, че се е ваксинирала, защото вярва в медицината, както и че с това свое действие е направила нещо добро за себе си и за другите.

„За“ ваксините

„Ковид не прави хората мутанти. Както и ваксината, ако трябва да говорим сериозно. Аз съм достатъчно разумен човек и знам, че светът страда и ще страда от заболявания. Хора се раждат и умират всеки ден. Е да, когато има сериозна заплаха и могат да се вземат мерки, трябва да се вземат, но само такива, които дават резултат.

Изумена съм, че всички чакахме ваксините като манна небесна, за да може животът ни да се върне към нормалността, но какво стана?! Ваксините излязоха, а ние не искаме да се ваксинираме.

Аз вярвам в медицината. Тя ме е спасила два пъти от рак на гърдата и още от куп други неща. Нормално е и в тази ситуация да й се доверя. Защото тези ваксини са научно изобретение, не съм ги произвела аз в мазето си, бъркайки нокът от син скорпион и изпражнения от африканска маймуна.

Аз поддържам връзка с доста лекари онколози. Изслушах ги. Прочетох всички препоръки на американското онкологично дружество. Направих си тест за антитела и нямах достатъчно.

Лекарят ми – химиотерапевт в Израел, ми каза да се ваксинирам и аз се озовах пред ваксинационния фургон на „Пирогов“. Ваксинирах се с ясното съзнание, че правя нещо добро за себе си и за другите. И между другото, още не съм светнала като електрическа крушка, а така се надявах“, споделя Нана за решението си да се ваксинира против Ковид-19.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар