Home » Полезно » Често намирате монети на пътя? Ето какво означава това!
Често намирате монети на пътя? Ето какво означава това!

Често намирате монети на пътя? Ето какво означава това!

Сподели новината

Със сигурност всеки един от нас някога е намирал монета на пътя. По всяка вероятност, това, което правите винаги, е да я приберете в джоба си, смятайки я за късметче.

Незнайно защо, още от древни времена се вярва, че откритата монета на пътя е на късмет. Някои обаче твърдят, че събирането на вещи от улицата е лошо знамение, без значение за какви предмети става дума. Има и такива хора, които вярват, че намерените пари са „пазители“, които носят късмет. Именно поради тази причина се смята, че трябва да се запазят.

Според тях откритата на пътя монета е знак от висшите сили. Освен това този знак следва да се тълкува по различни начини в зависимост от номиналната стойност на намерената монета.

Ето какво означава всяка една монета:

1 стотинка или 1 лев на монета

Намирането на тази монета е ясен знак, че сте готови за промяна. Тя подсказва, че е дошло време да сложите ново начало, осъществявайки свежите идеи, които имате. Не се страхувайте от промяната – тя ще е за добро. Това е знак на Вселената, че новото ви начинание несъмнено ще успее. Дерзайте!

2 стотинки или 2 лева на монета

Този знак от Вселената означава, че не бива да се стараете да правите всичко сами. Добре е, когато имате нужда от помощ, да я потърсите, а не да се мъчите. Хубаво е да приемете тази монета като напомняне, че близките ви винаги ще ви помогнат.

5 стотинки

Това откритие е знак за вашето предстоящо духовно развитие. То символизира Вселената и божествената сила. В китайската нумерология това число е символ на радостта. Казано с други думи – намирането й е знак за голям успех.

10 стотинки

Намирането на тази монета е ясен знак, че е дошло време да обърнете внимание на нещата, които отдавна пренебрегвате. Ако предстои взимане на важно решение, можете спокойно да разчитате на интуицията си. Всичко ще се реши във ваша полза.

50 стотинки

Тя е символ на началото на периода на чувства и страст. В случай че сте във финансово затруднение, когато намерите тази монета, това означава, че всичко ще се разреши съвсем скоро.

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар