Home » Клюки » Пепа Синята прашка: На вечер печелехме по 15-20 бона! Не знаехме какво да ги правим толкова пари
Пепа Синята прашка: На вечер печелехме по 15-20 бона! Не знаехме какво да ги правим толкова пари

Пепа Синята прашка: На вечер печелехме по 15-20 бона! Не знаехме какво да ги правим толкова пари

Сподели новината

Пепа нахлу с гръм и трясък във фолка с песента си „Синя прашка”, а това се случи преди повече от 18 години.

След това обаче тя сама пожела да излезе от светлината на прожекторите и сякаш изчезна. За прозвището си „Секса“ или „синята прашка“, с което стана известна преди години, казва че няма нищо да я определят така.

„Просто с годините, когато вече издадох музика и в Сърбия, станах Пепа Петрова и оттам полека започнаха да го отсяват, а и малката порасна… Не че й пука, тя е супер отворен човек, интелигентен, но то си отшумя с времето. Може би по -млада по-сексапилна, сега вече само сексапилна“ – споделя тя.

Днес Пепа вече е съвсем друга жена, която си изкарва прехраната в чужбина, където е заедно с дъщеря си. След тежък период в живота си и депресия, буквално за две седмици е взела решение да напусне страната.

„Живея в Швейцария заради бъдещото образование на моето дете“ – призна тя в интервю за Нова тв.

Певицата не е забравила събитията и хората, които белязаха българския преход. За големия си хит „Синя прашка“ разказва, че през годините й е донесъл големи печалби.

„Спечелих доста пари навремето. Никой не е разчитал на хонорари или на заплата, ние сме взимали „на черно“, понеже договори за певици нямаше. По 15, по 20, по 30 лева на ръка на вечер хонорар. А иначе бяхме от 13 до 15 човека оркестър и беше наистина жива музика.

Ние сме изкарвали и по 10, и по 15, и по 20 хиляди лева на вечер. Свършвахме в заведенията и продължавахме. Събираха ни по джиповете и по частните вили продължавахме, и там пари… И ние не знаехме вече какво да ги правим… т.е. знаехме де, аз апартамент си купих. Години си ме храни и сега си ме храни, където изляза винаги с нея ми се радват/б.а. „Синя прашка“/.

Каквото съм си заработвала, това съм си влагала, но по размера на моя джоб. Доста пари сме харчили за какво ли не“ – спомня си звездата.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар