Home » Полезно » Кажи ми какво ядеш и аз ще ти кажа какъв човек си!
Кажи ми какво ядеш и аз ще ти кажа какъв човек си!

Кажи ми какво ядеш и аз ще ти кажа какъв човек си!

Любимата храна на човек може да ни каже някои важни черти от неговия характер. Това е доста точен метод за определяне на енергията, който трябва да се използва при изграждане на взаимоотношения с всеки.

Можете да разберете характера на човек по различни начини: по цвета на очите, по формата на лицето, по ръцете. Опитайте се да комбинирате тези методи, за да бъдете по-точни, и не забравяйте да обърнете внимание какво яде най-често вашият събеседник.

Захарни изделия

Ако човек обича много сладко, тогава това не ни казва, че е мил, както мнозина погрешно вярват. Всъщност желанието за захар показва, че човек може да бъде нервен и импулсивен. Най-вероятно този, който поглъща сладкиши в огромни количества, често се тревожи и приема критиката, негативизма и негодуванието много близо до сърцето си.

Млечни продукти

Сирене, мляко, кисели млека – всичко това е обичано от мили и симпатични хора, които не оставят своите приятели, роднини и роднини в беда. Това са топли и приятни личности, с които винаги има за какво да се говори. В по-голямата си част те са много дипломатични и нямат нищо против да правят компромиси в името на спокойствието.

Месо

Месото се яде от тези, които имат ясни цели в живота и предпочитат да не правят отстъпки. Такива хора са изключително целенасочени и понякога всякакви страхове са им чужди. Любителите на барбекю, пържоли и други месни ястия рядко губят самочувствие. Това са родени лидери.

Плодове

Любителите на плодовете са много енергични хора, които заразяват всички наоколо със своята активност и позитивност. Доста често те, като любителите на месо, стават лидери в екип или кръг от приятели. Това са упорити и прагматични хора с невероятно висок творчески потенциал.

Зеленчуци

Зеленчуковите култури се консумират в големи количества от любителите на спокойното и премерено общуване. Те възприемат адекватно чуждата критика, а също така имат желание за безпристрастна оценка на случващото се. Те изглеждат страхотно и имат необикновен стил.

Риба и морски дарове

Според наблюденията, шопахолиците и доста егоистичните хора обичат риба и морски дарове. От друга страна, те са невероятно инициативни и пълни с енергия. Освен това рядко боледуват, а също така знаят как да приемат хората около себе си такива, каквито са. Интересно е да общуваме с тях, защото са много ерудирани.

Пикантни храни

Любителите на пикантното, според експерти, са по-склонни да рискуват. Нямат ясен график и ред. Това са любители на хаоса, страстни любовници, красиви и много необичайни хора, които почти винаги са в светлината на прожекторите. Те предпочитат да гледат на живота не зад кулисите, а от сцената. Харесват вниманието на другите хора.

Солена храна

Соленото се обича преди всичко от онези, които го мразят, когато нещо не върви по план. Такива хора често са перфекционисти. Това е един от онези, които вярват, че във войната всички средства са добри. Те имат вродена скромност. Що се отнася до стила, това са типични любители на полезността.

Коментирай чрез Фейсбук

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар