Home » Скандално » Дават ли си сметка американските подлоги у нас какво ги чака когато изгоним Чичо Сам от земята Българска? Ето какво:
Дават ли си сметка американските подлоги у нас какво ги чака когато изгоним Чичо Сам от земята Българска? Ето какво:

Дават ли си сметка американските подлоги у нас какво ги чака когато изгоним Чичо Сам от земята Българска? Ето какво:

Сподели новината

Туземната на чичо Сам бг. колониална администрация дори не си представя какво я чака в близко бъдеще, когато прогоним от „Земята на Ботев и Левски”американските колонизатори:

“Когато бягаха от посолството си в Афганистан на 15 август, 21 г., англичаните захвърлиха на територията му секретни документи с личните данни на хиляди местни афганистанци, които са им сътрудничели или са кандидатствали за сътрудничество (да станат техни агенти и информатори). Британски журналисти се добраха до данните на някои от лицата в тези документи и им телефонираха.

Така установиха, че много от хората в тези списъци вече са арестувани, а някои дори убити. Разбира се е имало и една друга част – живи и здрави – които са успели своевременно да напуснат Афганистан. Отличен подход за евакуация на платена агентура, която е извършвала престъпления срещу собствения си народ.

Заслужава да се отбележи също и случаят при който наскоро Съединените щати предадоха на талибаните личната информация на граждани, сътрудничили със САЩ, които не могат да стигнат до летището. Всъщност те бяха предадени на милостта на талибаните.

Интересен в това отношение е и изтеклият наскоро анализ на специалните служби на Полша, озаглавен „План-Б“.

В него се казва, че след провала на САЩ в Афганистан, след неконтролираното изтегляне на САЩ от Афганистан, „Съединените щати не са напълно надежден съюзник“. Те са способни да предприемат действия „в интерес на свояте вътрешна политика, независимо, че това може да е крайно опасно и изцяло за сметка на други държави, които са твърде тясно свързани с Вашингтон и виждат в него стабилен и сигурен съюзник“.

Това би могло да има големи последици за бъдещата политика на толкова много държави, които, дружейки със САЩ „са сложили всичките си яйца в една кошница“.

Не особено искрено пожелаваме на тукашните евроатлантически ястреби и нежни НПО-агенти, които 30 години търгуват с националния ни интерес и съдбините на народа срещу американски грантове, да имат своя „План Б“… в случай че…

Skandalno.net

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар