Home » България » Осиротялото момченце на 43-годишната Миглена след трагедията в Спешното: Мама е звездичка!
Осиротялото момченце на 43-годишната Миглена след трагедията в Спешното: Мама е звездичка!

Осиротялото момченце на 43-годишната Миглена след трагедията в Спешното: Мама е звездичка!

Сподели новината

Момченцето на 43-годишната Миглена, която почина, докато чакаше помощ в Спешното отделение на врачанската болница, остава с баба си и леля си.

След консултации с най-близките му роднини, отдел „Закрила на детето“ – Враца, ще предприеме мярка на закрила на детето, а именно „настаняване в семейство на близки и роднини“.

Така детето ще продължи да се отглежда на същия адрес, в обкръжението на най-близките си роднини, разбра Скандални.

Грижите за него ще поемат бабата и дядото по майчина линия с помощта на лелята, съобщиха от агенцията.

Социалните вече предприели и други действия според правомощията си за оказване на психологическа и материална подкрепа на детето, чиято майка почина на 30 януари.

Сестрата на починалата жена обясни, че момченцето вече знае, че мама няма да се върне, защото е ставала звездичка в небето, че то остава да живее в същия дом заедно с тях.

Тя ще го гледа със своите деца – неговите братовчеди, ще продължи да ходи в същата детска градина. Увери и че ще се работи с психолог.

Мъжът на починалата Маги живее с нея на семейни начала, но детето е от предишен брак.

Междувременно Ексхумацията на Миглена, починалата в Спешното отделение на врачанската болница, е показала вероятна причина за смъртта й – рак на белия дроб в крайна фаза, съобщиха врачански медии.

По информация на „Конкурент“, жената е имала рак на белия дроб от около 2 години. Пиела е силни болкоуспокоителни, твърди източник, пожелал анонимност.

Властите разследват и защо отказът от аутопсия е подписан от сестра ѝ Таня Иванова, а не от някой от родителите ѝ Кольо и Цветанка Сиренярски, които са живи.

И още нещо – 6-годишният син не е единственото дете на Миглена. Той е третата ѝ рожба, като има двама братя, навършили пълнолетие.

По времето, когато Миглена е докарана в Спешна помощ, дежурната лекарка е приемала жената на човека, заснел клипа. Съпругата е имала нужда от кардиологична помощ.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар