Home » България » Официално: Вижте присъдата на Кристиан за убийството на Милен Цветков!
Официално: Вижте присъдата на Кристиан за убийството на Милен Цветков!

Официално: Вижте присъдата на Кристиан за убийството на Милен Цветков!

Сподели новината

9 години затвор. Това е присъдата на Софийския градски съд за Кристиан Николов, който е подсъдим за смъртта на Милен Цветков.

Ще бъде приспаднато и времето, в което Николов беше в ареста, което означава, че младежът ще лежи по-малко от 8 г, разбра Скандални.

Съдът го лишава от шофьорска книжка за 10 г. Трябва да плати и 40 хил. лв. разноски по делото. лева по делото. Според съда Кристиан Николов е предизвикал катастрофата по непредпазливост след употреба на три вида наркотици, а не както прокуратурата твърди – че е убил Милен Цветков умишлено.

Един полицай ми съобщи, че пострадалият е Милен Цветков и е починал. Почувствах, че светът ми свърши. Това каза днес пред съда Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста.

Подсъдимият твърди, че внезапно се е почувствал зле и това е довело до фаталния инцидент.

Най-малкото, ако знаех, че има нещо, нямаше да се качвам на автомобила. Щях да си взема едно такси. Не съм имал фишове за превишена скорост. И съм се грижил за себе си и спътниците си. Изведнъж ми причерня, колата е с ръчни скорости, спомням си силен удар, стреснах се много, уплаших се за живота на хората.

Колата по инерция стигна до мантинелата. Всички бяхме в шок. Първата ми реакция беше да погледна себе си и спътниците си, обяви пред съда Николов.

Искам да кажа, че от самото начало съм съдействал на полицията и разследващите. В ареста една вечер бях заспал, старшините отвориха и казаха, че трябва да изляза. Започнах да изпадам в паника. Вкараха ме в една стая с двама мъже от служба, която не мога да възпроизведа е момента. Единият каза, че се занимавал с разследване за наркотици.

Вербално ме тормозеха, като говореха лъжи. Моето единствено предположение за наркотиците в кръвта ми е, че някой , познат или непознат, си е направил глупава шега с мен, каза още обвиняемият.

Източник: Пловдив 24

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар