Home » Клюки » Народът полудя тотално? Започнаха да продават отворено олио!
Народът полудя тотално? Започнаха да продават отворено олио!

Народът полудя тотално? Започнаха да продават отворено олио!

Сподели новината

След като бяхме свидетели на опашки, бой и масова истерия през почивните дни заради промоция на олио, нова далавера идва на хоризонта.

Хора предлагат отворено олио за продажба в социалните мрежи. На това се натъкна Skandalni във Фейсбук продавалника.

Дали някой не си прави някаква шега, не можем да кажем, но със сигурност публикациите са притеснителни. Ето и някои от тях, а снимки можете да видите в галерията ни.

Продават отворено олио„Здравейте,

Продаваме олиото, защото не готвим с него и не ни е нужно вече. Приятелката ми изля 70 мл в един десерт и толкова. Само за София с лично предаване“, гласи една от публикациите.

Ето и друг, по-дълъг текст:

„Здравейте!

Продавам олио (около 200мл). Олиото е използвано само веднъж за изпържване на един картоф (подходящо е за вегетарианци и вегани) и буквално е неразличимо от ново. Състоянието ясно се вижда на снимките, олиото е кристално чисто.

На едната снимка може да се види и оригиналната опаковка. Продавам го, тъй като картофите ми свършиха и вече не ми е необходимо. Цена 7 лева.

Цената е съобразена със сегашното състояние на пазара, моля без излишно заяждане. Ако не ви допада обявата, просто я подминете. За сериозни купувачи може и лек коментар на цената“.

Източник: Sofia24.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар