Home » България » Адвокатът на Бойко разплака България: Ужасно тежко му е. Цяла нощ е лежал на
Адвокатът на Бойко разплака България: Ужасно тежко му е. Цяла нощ е лежал на

Адвокатът на Бойко разплака България: Ужасно тежко му е. Цяла нощ е лежал на

Сподели новината

Менко Менков, адвокатът на Борисов, съобщи, че не е преместен никъде, нямал легло, на което да лежи, цяла нощ седял на една дървена пейка, заяви пред журналисти.

Все още няма никаква информация, тепърва адвокатът ще разговаря с Борисов и с органите на реда, предаде Евроком.

Припомняме, че прокуратурата бе уведомена преди часове за арестите по факс, без да има изпратени документи по делото.

За закуска му е бил даден кроасан, както и минерална вода.

Премиерът Кирил Петков коментира твърденията, че властта е наредила полицейската акция, за да отвлече вниманието от решенията, които се взимат за войната в Украйна.

Вие представяте ли си да сме арестували Борисов, за да скрием войната в Украйна – това е трябва да си луд, за да го кажеш, коментира Петков.

МВР най-накрая е свободна да действа, както е по закон, без да се притеснява, това коментира премиерът Кирил Петков от село Малко Кадиево, където е на инспекция.

Истината каква е: МВР най-накрая е свободна да действа както е по закон без да се притеснява. Вече технически сме почти завършени и вече ще имаме дата когато г-жа фон дер Лайен ще подпише Плана за възстановяване.

Никакви ракети няма да се дават на никого в този момент, но подкрепата ни в Украйна ще продължи да е такава, както досега.

Нашата прокуратура я няма, получаваме сигнали от другаде. Хора, извършили престъпления, се разхождат свободно, защото нашата прокуратура не работи. Не мисля че може да се скрият вече нещата, които европрокуратурата подава.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар