Home » Клюки » Помните ли бившият на Азис – Ники Китаеца? Няма да повярвате какво се случи с него
Помните ли бившият на Азис - Ники Китаеца? Няма да повярвате какво се случи с него

Помните ли бившият на Азис – Ники Китаеца? Няма да повярвате какво се случи с него

Сподели новината

Бившият мъж на Азис се ожени! Ники Китаеца, който имаше авантюра с краля на попфолка, е сключил брак със секси мадама, дочу Скандални.

Новата съпруга на фитнес маниака е истинска красавица. Сватбата на Ники Китаеца с избраницата му Габриела се е състояла през уикенда. За щастливото събитие разкри бившият на Азис.

Китаеца обяви в социалната мрежа, че вече е женен мъж. Новата жена на Китаеца има две деца от предишния си брак. Заради Николай Първанов, както е името на светската персона, Габриела зарязва мъжа си. И се впуска в авантюра с Китаеца. Мадамата и здравенякът се запознават покрай работата му като фитнес инструктор. След като връзката им станала сериозна, Габриела започнала да му помага и в бизнеса с приготвяне на здравословна храна, пише Lifeonline.bg.

Ники Китаеца и ГабриелаОткога точно са заедно, никой не знае. Ала щом стигат до брак, значи връзката им е на повече от година. Мацката на Китаеца не в силиконова бомба. Тя няма корекции по тялото и лицето си. И е натурална хубавица.

Китаеца изгря в светските среди преди повече от 15 години. Ромският славей Азис го обяви за свое гадже.

Новата жена на Ники КитаецаПрез 2006 двамата си казаха „да“ пред куп гости на церемония, приличаща на официалната в обредните домове. Сред ВИП персоните на сватбата личаха имената на Катето Евро, Андреа, Софи Маринова, Аня Пенчева, Устата, Бони, която хвана букета, и други звезди. Азис и Китаеца дори влязоха в риалити формата „ВИП Брадър“.

Връзката им не се задълбочи, а се разпадна. През 2008 г. двойката се раздели. А Китаеца продължи напред. Той се залюби с колежка на Азис Виолета.

Ники Китаеца и ВиолетаПевицата, която не бе особено популярна, сключи брак с Китаеца. По-късно им се роди син. Така и не се разбра кога Ники се е разделил с Виолета. Ала е видно, че той отново е на крилете на любовта с Габриела и е много щастлив.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар