Home » Клюки » Помните ли Тихомир от „Фермата“, който стана Мелиса? Сега отново си сменя пола – ще се жени! (Снимки):
Помните ли Тихомир от "Фермата" който стана Мелиса? Сега отново си сменя пола - ще се жени! (Снимки):

Помните ли Тихомир от „Фермата“, който стана Мелиса? Сега отново си сменя пола – ще се жени! (Снимки):

Сподели новината

Един от най-скандалните участници във ” Фермата ” безспорно е Тихомир , когото помним най-вече с решението му да стане жена след участието си в риалитито. Той дори се подложи на дълга хормонална терапия, за да се превърне в мадама.

От мъж той се трансформира в жена. Дори си смени личната карта, в която не бе записан като Тихомир Рангелов, а като Мелиса.

Е, близо година по-късно той отново ще си сменя пола. И ще бъде мъж. Това разкри самият шампион по културизъм, пише “Хотнюз”.

Тихомир Мелиса годеница

Тихомир-Мелиса-Тихомир показа снимка заедно с годеницата си, на която се вижда, че отново е мъжествен. Доскоро мъжът-жена-мъж беше с дълга руса коса, носеше грим и обличаше женски дрехи.

Той все още не е съобщил какви са мотивите му да се завърне към предишното му аз. Това направи обаче неговата половинка Емили. Тя потвърди, че Мелиса вече няма да я има и на нейно място се завръща Тихомир. Двамата се сгодиха преди известно време и стягат сватба.

Мелиса и Емили

“Той беше транссексуален. Но вече се чувства много по-добре като мъж. Все пак се осъзна и отново си сменя пола”, коментира половинката на Тихомир-Мелиса-Тихомир – Емили.

Тихомир и Емили сватба

Културистът, превърнал се в жена, така и не си смени пола изцяло. По думите му това е крайна мярка, която включва суперскъпа и опасна операция. А той/тя/той не е готов, а и не било нужно да си премахва члена. “Хормоните са достатъчни, за да те променят. Не съм фен на трайните премахвания и операциите”, сподели преди време Тихомир-Мелиса.

Мачото от “Фермата” и любимата му се залюбиха преди близо година. Емили е транслесбийка, признава самата тя. “За любовта граници, форма и пол няма”, сподели тогава Мелиса, щом представи официално половинката си.

Тихомир Рангелов сватба

Двамата с Емили се превърнаха в първата еднополова двойка у нас, регистрирала се като такава в преброяване миналата година. Още от дете Тихомир разбира, че не се чувства окей в тялото на мъж.

Години по-късно решава, че е дошъл моментът, в който да се превърне в жена.

“Още от малка се чувствам различна, играех с кукли, обличах женски дрехи. Когато започнах да се занимавам с фитнес и се запалих по състезанията, пиех различни препарати, приемани традиционно от културисти и бодибилдъри, които активираха повече мъжките ми хормони.

Затова дълги години бях заключена в този капан, но на подсъзнателно ниво винаги съм била жена. Съжалявам, че не реших още преди години да го направя. Вече съм себе си, щастлива и уверена”, сподели Мелиса, малко след като официално стана жена./

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар