Home » Клюки » Зрителка за „Ергенът“: Мислите ли, че след подобно предаване някой мъж ще приеме тези жени сериозно?
Зрителка за "Ергенът": Мислите ли че след подобно предаване някой мъж ще приеме тези жени сериозно?

Зрителка за „Ергенът“: Мислите ли, че след подобно предаване някой мъж ще приеме тези жени сериозно?

Сподели новината

Не знам тези „жени“ от къде имат така висока оценка за себе си, но по мимиките, жестовете и кривите физиономии си личи най-много какви са те отвътре. Външният облик подлежи на промяна, но вътрешно – няма спасение.

Това написа във Фейсбук ядосана зрителка за предаването „Ергенът“.

„И после пак да се оправдават, че е монтаж и продукцията показва само лоши моменти…Сори ама думи в устата никой не може да им вкара. Александра с нищо не ги провокира, за да имат оправдание за такова гнусно поведение.

Тези жени мислите ли, че след подобно предаване и представяне някой мъж ще ги хареса и някой дали изобщо ще ги оцени и приеме сериозно?“, завършва публикацията фенката на предаването.

„И аз смятам, че една жена трябва да бъде красива във всичко, включително и в думите, които изрича, когато е наранена, ядосана или предизвикана. И не само жена, всеки човек трябва да е така. Но, както се вижда, това е много трудно, изисква първо осъзнаване на проблема, а после упражняване в тази насока“, казва друго момиче.

„Провокацията не ги оправдава (ако изобщо има такава). Такива грозни думи могат да излязат само от устата на злобен човек и простак. Умният би отговорил на провокация спокойно, с правилните думи и с усмивка“, гласи друг коментар.

„Като настъпани змии са няколко от момите. Ревност е. Осъзнаха, че Виктор харесва Алекс и показаха цялата си простотия“, обяснява друг зрител на предаването.

Източник: Пловдив 24

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар