Home » Клюки » Виктория от „Ергенът“ показа приказния си апартамент – ето колко струва и кой ѝ го е купил (ВИДЕО):
Виктория от „Ергенът“ показа приказния си апартамент – ето колко струва и кой ѝ го е купил (ВИДЕО):

Виктория от „Ергенът“ показа приказния си апартамент – ето колко струва и кой ѝ го е купил (ВИДЕО):

Сподели новината

Една от най-обсъжданите (и оплювани) участнички в „Ергенът“, 27-годишната красавица и инфлуенсър Виктория Капитонова, е истинска звезда в социалните мрежи.

Броят на последователите ѝ се увеличи неколкократно след участието ѝ в риалитито и всички нямат търпение да научат повече подробности за момичето от гр. Чебоксари, Русия. Специално за тях тя направи виртуален тур на жилището си, което е, меко казано, впечатляващо.

Всъщност Виктория идва в България през 2011 г., за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“ в Американския университет в Благоевград. Първоначално живее там и макар много да ѝ харесва, когато завършва образованието си, идва в столицата.

Къде обаче живее красивата рускиня, която изкарва прехраната си чрез блогърство?

Виктория споделя, че благодарение на родителите си, днес може да се похвали със собствено жилище в квартал „Кръстова вада”. Тя го е купила „на зелено” преди няколко години, но от средата на 2021 вече живее в него.

Във влог Виктория споделя, че ремонтът на апартамента, който е малко над 40 кв. метра, струва около 50 хил. лв., като голяма част от сумата е за скъпи плочки, на които тя особено много държи. И тъй като имотът може да е много кокетен, но малък, красавицата има план – когато създаде семейство, ще живее в друг дом, купен от бъдещия ѝ мъж.

А ето и видео- разходка из апартамента на Виктория:

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар