Home » Клюки » Огромна загуба за България! Пиленцата от Монако се разделиха официално
Огромна загуба за България! Пиленцата от Монако се разделиха официално

Огромна загуба за България! Пиленцата от Монако се разделиха официално

Сподели новината

Най-култовата бг двойка – Боби Манекена и Нина Димитрова, придобили популярност като „Пиленцата от Монако“, са се разделили, видя Скандални.

Това става ясно от коментар в социалните мрежи на нежната половинка в тандема – Нина, която разкрива, че работи на френската Ривиера – в Кан, докато Боби вече е в България.

„Искам да знаете, че семейство Димитрови вече не са пиленцата от Монако, от Кан. Семейство Димитрови вече не съществува. Вече сме две отделни личности, аз съм Нина Димитров, а Борислав си е Борислав Димитров. Вече Борислав тръгна за България, така че го очаквайте по улиците на България, мен може да ме видите по улиците на Кан“, сподели в емоционално видео Нина.

„Пожелавам на Борислав да си намери по-добра половинка от мен – по-красива, по-умна, както и на мен. Пожелавам си да срещна човека, който ще ме прави безкрайно щастлива“, допълни колоритната Нина, която твърди, че работи като хостеса във Франция.

Боби и Нина бяха изключително популярни и преди да се появят във формата „Смени жената“. Предаването обаче явно е записвано преди доста време, защото се оказа, че и другата двойка – Митко Гуспата и Мая също вече не са заедно.

„Пиленцата от Монако“ тотално счупиха тъпомера и се превърнаха в меме, което забавлява хиляди потребители в социалните мрежи. Те твърдяха, че са ВИП, а се оказаха един въздух под налягане.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар