Home » Скандално » Кирил Петков отидe на вечеря в най-скъпия ресторант, докато протестират в негова защита
Кирил Петков отидe на вечеря в най-скъпия ресторант докато протестират в негова защита

Кирил Петков отидe на вечеря в най-скъпия ресторант, докато протестират в негова защита

Сподели новината

Премиерът Кирил Петков отиде на вечеря в изискания ресторант „Ла Капанина“ срещу Народното събрание, докато над 3000 души протестираха в подкрепа на правителството и срещу свалянето на председателя на парламента Никола Минчев.

Протестиращите обградиха всички входове на Народното събрание тази вечер след 19 часа, докато депутатите все още заседаваха, но до сериозно напрежение и размирици не се стигна. Премиерът Кирил Петков и сваленият председател на Народното събрание Никола Минчев обраха овациите на протестиращите, а впоследствие всички депутати от управляващата тройна коалиция си направиха обща снимка пред парламента.

Преди седмица вечерята на Кирил Петков с Лена Бориславова в Солун предизвика вълна от коментари. Тази вечер Петков влезе в „Ла Капанина“ без Лена…

След като изкара близо час сред протестиращите, министър-председателят Кирил Петков влезе в италианския ресторант „Ла Капанина“ около 21 ч. тази вечер. Заведението е разположено точно срещу Народното събрание и е известно както с перфектната си кухня, така и със солените цени, едни от най-високите в София.

Салатите са между 25 и 35 лева, а основните ястия се движат между 40 и 110 лв. Най-евтината бутилка бяло вино в „Ла Капанина“ е 140 лв. Всичко е внос от Италия и с безупречно качество. Ресторантът редовно предлага пресен трюфел, докаран от Пиемонт, който е много любим и на Кирил Петков.

„Ла Капапина“ е предпочитано място и от вицепремиера Асен Василев, който често е засичан там. Твърде възможно е Кирил Петков да вечеря с Василев, който също изчезна рано-рано от протеста.

Ресторант „Ла Капанина“ в София е известен с добрата си кухня. На снимката – градината на заведението

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар