Home » Полезно » Болната къща Ви разболява – ето как да разпознаете симптомите и какви мерки да вземете“
Болната къща Ви разболява - ето как да разпознаете симптомите и какви мерки да вземете"

Болната къща Ви разболява – ето как да разпознаете симптомите и какви мерки да вземете“

Сподели новината

Може ли къща да разболее човек? Оказва се, че да. Може да е суеверие, но винаги се е смятало за лошо да живееш в къща, която има лоша енергия или самата къща е „болна“.

Симптомите на влошено здраве се обострят, когато човек остане дълго време в къща с лоша енергия. Симптомите могат да изчезнат, когато лицето напусне „болната къща“ или сграда.

Стари къщи, лошо вентилирани помещения, лошо осветление, лошо построени сгради, твърде мокри или твърде сухи, могат да бъдат вредни за собственото ни здраве…

Има много причини, поради които помещенията могат да станат вредни и опасни за хората. Но има и друга причина, поради която човек може да се разболее в определена къща, и това е психологическата причина.

лоша енергия къща

Ако къщата не е добре осветена или има лоша вентилация, пълна е с влага и мухъл, в нея може да се почувствате много зле и това може да бъде животозастрашаващо.

В „болната къща“ възниква слабост, появяват се странни алергии, главоболие, безсъние или кошмари. Лицето, което пребивава в такива стаи, изпитва физически дискомфорт и може да се появи раздразнителност.

Загубата на сила и лошото настроение могат да се превърнат в депресия. Може също да се развие зависимост от вещества и човекът може да започне да пуши или да пие, за да се успокои или като енергиен стимулант. Но вместо да се оправят, нещата се влошават – човекът няма и няма покой, чувства се притеснен и зле.

Хората винаги са знаели, че домът може да се „разболее“ и това да не е непременно свързано с мухъл или лошото положение на къщата спрямо слънцето. Къщата може да повлияе психологически на хората, които остават в нея дълго време. И понятието „проклета къща“ не е мистика, а метафора.

болна къща

Какво може да „разболее“ такава къща?

Ужасно или тъжно събитие, случило се в нея. Нищо чудно, че купувачите искат да знаят историята на къщата или апартамента, който ще придобият. Злото или болестта могат да останат в стените на тази къща завинаги.

Продължителни кавги, скандали, злополуки, преследвали собствениците, лични вълнения… Ако усещате слабост, раздразнителност, главоболие, сухота в устата, умора зад очите – може да е реакция на неблагоприятно „психично поле“.

Някой е проклел къщата или апартамента: Например апартаментът е бил несправедливо присвоен, лишен от собственост или някой от завист е пожелал зло или дори е навредил на къщата…

Има много причини, поради които една къща може да е болна. Психологическите причини все още не са проучени и както енергията на мозъка не е проучена, така и самият мозък остава загадка. Но лошите стаи наистина могат да изчерпят положителната енергия на човек и да я превърнат в лоша.

Основният признак, че живеете в „болна къща” е, че вашето здравословно и психическо състояние значително се подобрява, след като напуснете такава къща.

Здравословното състояние се влошава, колкото по-дълго оставате и живеете в „болния дом“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар