Home » Клюки » Иван Христов: Жена ми ме спаси от зависимостта към алкохола
Иван Христов: Жена ми ме спаси от зависимостта към алкохола

Иван Христов: Жена ми ме спаси от зависимостта към алкохола

Сподели новината

Продуцентът Иван Христов се разкри изцяло пред своите почитатели в социалните мрежи. Той пусна 45-минутно клипче в профила си в Инстаграм, в което пътува в колата си и отговаря на читателски въпроси. Едно от многото питания към него бе „Как и кога реши да спреш алкохола?“

„Това е дълъг разказ, иначе много ви благодаря за хубавия въпрос. В книгата „Андрей и Иван – братя по сърце“ съм отделил няколко страници да напиша моята история с алкохола. Но с две думи спасителят от алкохолната ми зависимост засега (бел.а. чука на главата си), тъй като не трябва да се заричам, защото любимата ми дума в българския език е „засега“. Та, спасителят беше жена ми Ирина (бел.а. телевизионната водеща Ирина Тенчева).

Просто когато се събрахме и изпаднах в един от моите 1-2 дни на алкохолно безвремие видях едно специфично разочарование в погледа й и на лента ми се върнаха десетките пъти, в които съм виждал това разочарование в хора, които истински ме обичат и ме милеят“, сподели той.

„Просто си казах, че явно в мен е проблема и щом един и същи поглед неизменно се повтаря в толкова много лица, значи в мен е проблема и силната ми любов към към нея ми беше този необходим импулс да се променя. Засега казвам. Че да не дърпам дявола за опашката.

Човек се променя когато нещо лошо стане или когато нещо хубаво стане. Но при всички случаи и когато стане нещо силно и свързано с емоция. Слава богу, някакси аз имам късмет и успях да се променя заради нещо хубаво“, разказа още Иван Христов.

Той призна, че не е харесал участието си като актьор в сериала „Мен не ме мислете“, като от думите му стана ясно, че е завършил НАТФИЗ.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар