Home » Клюки » Честито! Цветанка Ризова стана баба на 56 години /СНИМКИ/
Честито! Цветанка Ризова стана баба на 56 години /СНИМКИ/

Честито! Цветанка Ризова стана баба на 56 години /СНИМКИ/

Сподели новината

Блага вест споходи семейството на тв водещата Цветанка Ризова, която слезе за малко от екран, за да се отдаде на заслужена почивка. Водещата на „Лице в лице“ е станала баба съвсем наскоро, предават от ПИК.

С внуче обаче не я е дарил нейният роден син Георги, а дъщерята на настоящия мъж до журналистката – адвокат Красимир Недев.

Той е баща на две щерки от предишен брак и едната от тях през април родила момиченце на име София. Тъй като младото семейство живеело в чужбина, си дошли специално у нас, за да се запознае дядото с наследничката си.

Самата Цветанка също присъствала на посрещането на бебето на родна земя и последвалата семейна сбирка. Децата на новия ѝ мъж я приемали чудесно и били в отлични отношения с нея. Синът на Ризова от бившия ѝ мъж – бизнесмена Анатоли Георгиев, обаче все още нямал планове за поколение. Георги се е отдал на бохемски ергенски живот след завършването на висшето си образование в престижен университет в Англия.

Известно време той работеше като финансов анализатор и в рамките на няколко години смени серия от работодатели. За последно е бил нает за мениджър в лондонския клон на международната компания „Виза“, оперираща с дебитни и кредитни карти, но е напуснал в рамките на месец и от март насам отново е безработен.

Младежът редовно снове между Острова и родната България и обича да демонстрира стандарт на живот като на милионерски наследник.

В профилите си в социалните мрежи той непрекъснато споделя кадри от ваканциите си на скъпарски дестинации и луксозни коли от рода на „Мазерати“. В момента синът на Ризова си нямал сериозна приятелка, но все повече се приближавал към възрастта, в която ще поиска да мине под венчилото и да направи тв звездата истинска баба. Това била чувствителна тема за 56-годишната телевизионерка, която е обсебена от суетата и не обича да афишира годините си публично.

Водещата на „Лице в лице“ е известна с влечението си към естетичната хирургия и иновативните процедури за подмладяване, с които непрестанно се опитва да забави хода на времето.

Напоследък тя цъфти и заради новия мъж в живота си, с когото се залюби след неуспешната си връзка с по-младия от нея лекар Веселин Йолов. Двамата с настоящия ѝ партньор Красимир вече живеят под един покрив и не се притесняват да се появяват на светски събития заедно като влюбени гълъбчета.

Цвети Ризова мъж

Ризова с новия си мъж на светско събитие

Цветанка Ризова внуче
Красимир посрещна внучето си лично на летището

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар