Home » Клюки » Марина Цекова слиза от екрана на Нова тв, но причината е прекрасна
Марина Цекова слиза от екрана на Нова тв. Това обяви водещата на „Събуди се“ лично в ефира на предаването в неделя. По думите й обаче отсъствието й от малкия екран ще е по-дълго от типичния летен почивен месец. Цекова призна, че от известно време е криела от зрителите, че водещите на „Събуди се“ са двама и оповести, че е бременна. „Обикновено в 11 часа сутринта в неделя казвам на зрителите, че ще се видим другата седмица, но това сега няма да е така. Да, излизаме в лятна почивка, но освен това е редно да ви призная, че от известно време крия от вас зрителите, че водещите на „Събуди се“ сме вече двама“, каза тя. Ники Василковски, който също бе в студиото каза, че има поздрав изненада от целия екип на предаването и пусна видео послание към нея. “Искаме и ти и вторият водещ да приличате на тези слънчогледи“, каза след това той и й поднесе букет с цветя. „Простете ми за грешките, знам, че ги е имало, но са били неволни. Благодаря на екипа на предаването за всичко, няма да ви забравя. Всичко хубаво от мен и до нови срещи“,завърши Цекова със сълзи на очи.

Марина Цекова слиза от екрана на Нова тв, но причината е прекрасна

Сподели новината

Марина Цекова слиза от екрана на Нова тв. Това обяви водещата на „Събуди се“ лично в ефира на предаването в неделя.

По думите й обаче отсъствието й от малкия екран ще е по-дълго от типичния летен почивен месец. Цекова призна, че от известно време е криела от зрителите, че водещите на „Събуди се“ са двама и оповести, че е бременна.

„Обикновено в 11 часа сутринта в неделя казвам на зрителите, че ще се видим другата седмица, но това сега няма да е така.

Да, излизаме в лятна почивка, но освен това е редно да ви призная, че от известно време крия от вас зрителите, че водещите на „Събуди се“ сме вече двама“, каза тя.

Ники Василковски, който също бе в студиото каза, че има поздрав изненада от целия екип на предаването и пусна видео послание към нея.

“Искаме и ти и вторият водещ да приличате на тези слънчогледи“, каза след това той и й поднесе букет с цветя.

„Простете ми за грешките, знам, че ги е имало, но са били неволни. Благодаря на екипа на предаването за всичко, няма да ви забравя. Всичко хубаво от мен и до нови срещи“,завърши Цекова със сълзи на очи.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар