Home » Клюки » Екзотичната синоптичка Стефани Обадяру направи царска погача на бебчето (Снимки):
Екзотичната синоптичка Стефани Обадяру направи царска погача на бебчето (Снимки):

Екзотичната синоптичка Стефани Обадяру направи царска погача на бебчето (Снимки):

Сподели новината

Красивата Стефани Обадяру, която бе поредната синоптичка на Нова тв и стана майка в рамките само на няколко месеца, направи погача на новороденото си бебче – малкия Даниел.

По снимките в Инстаграм личи, че гордата майка е пръснала хиляди левове, за да превърна погачата на сина си в пиршество за очите.

Обадяру, която стана майка за първи път на 22 юни, не изневери на традицията и покани най-близките си приятелки да бъдат орисници на бебето, видя Скандални

Мулатката заложи на синьо и кафяво за декорациите в дома си, където бе тържеството, но противно на останалите популярни млади майки, отказа да празнува 40-ия ден от раждането на детето си в някое помпозно заведение, а заложи на семейна идилия и удобство.

Стефани Обадяру бебе

Разбира се, за да реализира идеята си за кокетно бебешеко парти на сина си, Стефани пръсна хиляди левове за всевъзможни украси, животни, сладки изкушения и какви ли не още глезотии.

Обадяру питка

Стефани, както винаги, е ослепителна – още по-красива от преди раждането.

парти 40 дни бебе

торта бебе

Тортата също е сладурска, съвсем в стила на цялата украса.

Обадяру бебе

Най-горд в цялата картинка, разбира се, бе таткото на малкия Даниел – младата футболна надежда Николай Колев, който играе във „Витоша“ Бистрица.

 

Стефани Обадяру мъж

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар