Home » Клюки » Сравниха тунингованата Мис България 2020 с травестит – тя се вбеси и отговори (Снимки):
Сравниха тунингованата Мис България 2020 с травестит - тя се вбеси и отговори (Снимки):

Сравниха тунингованата Мис България 2020 с травестит – тя се вбеси и отговори (Снимки):

Сподели новината

Напоследък сякаш няма естествена красавица, която по честен начин да спечели най-престижния конкурс за красота у нас, „Мис България“.

Първо обществеността възропта срещу Радинела Чушева, чиито достойнства се дължат не на природата, а на скалпела, а след това дойде ред на “ Мис България 2020 „, Венцислава Тафкова , която е поредната носителка на короната, попаднала под обстрела на жлъчните коментари в социалните мрежи.

Щедро тунингованата брюнетка наскоро жестоко побесня, защото бе сравнена с травестит.

Тафкова бански

Факт е, че корекциите при най-красивата ни българка за 2020 са очевидни, само че според мнозина тя явно сериозно е прекалила с тях, а според други – и преди тях не е изглеждала добре, а е приличала по-скоро на травестит. На определението за себе си пък, брюнетката реагира с иронична реплика, че пожелава на всички да изглеждат като нея преди корекциите.

Тафкова реди корекциите

Корекциите, които Тафкова има, са силиконов бюст, хиалурон в устните, вероятно екстеншъни, мигли и какво ли още не. И явно е тънкообидна, защото мигновено реагира на подобни новини за себе си, тиражирани в публичното пространство.

Венцислава Тафкова корекции

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар