Home » Клюки » Млада, успешна, красива и омъжена – тя се завърна в България след дълги години в чужбина
Млада успешна красива и омъжена - тя се завърна в България след дълги години в чужбина

Млада, успешна, красива и омъжена – тя се завърна в България след дълги години в чужбина

Сподели новината

Някогашна звезда на поп-фолка се завърна в България, след като близо 10 години живя в Русия. Причината за това е новият работен договор на сьпруга й – футболиста Ивелин Попов, с „Левски“.

Семейството на Попето, както е известен родният талант у нас, го следва неотлъчно навсякъде и сега отново ще му даде пълна  подкрепа, завръщайки се на родна земя. Дори синът на играча Ивелин-младши, се появи преди няколко месеца облечен с тениска на Левски от този сезон.

Елена Паришева имаше зашеметяваща кариера във фолка у нас. Безсnорно русата хубавица бе любимката на публиката, но тя взе категоричното решение да изостави музиката в името на това да създаде стабилно семейство с любимия си и с радост отглежда двете им деца Ивелин и Емма.

Кариерата на Елена започна през 2005 г., когато подписва договор с музикална компания „Пайнер“, година по-късно издаде дебютния си албум „Пристрастена“, носещ заглавието на едноименната песен. От него като хитове се налагат песните „Петък вечер“, баладата „Която“ и Дуетът c DJ Живко Микс „Тук и сега“, с които Паришева става звезда на родната сцена.

Следват хит след хит, а песента „Достатъчно“ става първото попфолк парче, излъчено по MTV. След три успешни албума и безброй хитове през 2011 Елена записва последните си песни „Не пускай“ и „Нека ми е зле“, след което забременява със  сина си и слага край на музикалната си кариера.

„Разбира се, че си заслужаваше да се откажа oт сцената. Мъчно ми е за момичетата, които искат просто да са популярни. Когато седнахме с Ивелин да правим семейство, казахме аз имам толкова, а ти толкова, започваме от нулата. Мили момичета, много е важно да започнете от нулата заедно. Жената има стойност, когато е до мъжа на всяко стъпало. Всичко останало е прах. Парите не са постоянна величина – днес ги има, утре ги няма. Аз бих била с Ивелин и в колиба“ споделя тя преди време в свое интервю за Нова телевизия.

Певицата е категорична, че Ивелин е голямата й любов, а тя се е учила как да бъде жена до мъжа си от съпругата на бившия си продуцент инж. Митко Димитров.

„Ивелин е любовта на живота ми. Абсолютно. Аз назад в годините, когато бях изпълнител, се възхищавах на съпругата на Митко Димитров. Страшно харесвах тази жена, попивах всеки неин жест, начина  на говорене. Много исках да й подражавам .

С времето, след като се запознах с Ивелин, ми се наложи в началото, докато бях бременна, да живея при родителите му и там се запознах със следващия скорпион, защото и Мария Димитрова е зодия Скорпион, и майката на Ивелин също. С нея сме водили много женски разговори. Тя ми каза едно: „Децата растат, хващат си пътя и продължават живота си. Ти трябва да гледаш теб и Ивелин. Вие трябва да сте добре заедно и да не позволяваш тази емоция да си иде.

Смело мога да кажа, че съм се усещала, че понякога го слагам пред децата. Не си представям живота, света, нищо не си представям без него – споделя още Паришева пред Мон Дьо и допълва:  Искам  да обясня на децата, че вещите не са най-важни. Иска ми се да са освободени. Строга майка съм, особено към сина.

Аз се възхищавам на свекърва ми, че възпитала истински мъже и ми е важно и моят син да не е лигаво момче. Карам го да има уважение, да си сервира и отсервира“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар