Home » Скандално » Учителка заведе деца на плажа в Албена и остана в потрес от случилото се СНИМКИ
Учителка заведе деца на плажа в Албена и остана в потрес от случилото се СНИМКИ

Учителка заведе деца на плажа в Албена и остана в потрес от случилото се СНИМКИ

Сподели новината

Спасител на Албена гонил деца от плажа – пречили на буя, който бил вързан с въже. На неприятната ситуация гласност в социалната мрежа даде Десислава Петрова, която е учител в средно училище „Васил Левски“ в град Вълчи Дол.

Петрова, заедно с група от 50 деца, както и с още няколко колеги ръководители, са били на летен лагер. Учителите са завели децата на свободната зона между 16-ти и 17-ти пост и се настанили близо до спасителя на 16-ти пост.

Десислава Петрова описва спасителя със следните думи: „Доста неприятен възрастен господин, който явно издразнихме с присъствието си“.

Петрова споделя още, че спасителят е започнал да гони децата от свободната зона, а като мотив изтъквал това, че пречили на буя, който бил вързан в въже. Мотивът обаче не бил доказан, казва учителката и допълва, че спасителят изсипал обиди срещу нея и колегите й, които са изключително грозни, тя цитира една от тях: „Айде чиба, отивайте си на село, селяни..“.

„Да не говорим, че не разреши на децата да копаят дупки в пясъка… Какво да правят на плажа? Опитах да разговарям с него, като му говорих с учтива форма, но не се получи. Поисках да ми се представи, но ми каза „Чиба от тук““, пише още Десислава в социалната мрежа Фейсбук.

Жената се е опитала да осъществи контакт с човека, който отговаря за спасителите и тяхната работа, за да се оплаче, но й предоставили грешен телефонен номер.

„Помолих за съдействие и на рецепцията на х-л „Нона’, много учтиви дами, свързаха ме с управителя си, също много отзивчив. Благодаря им, уви не успяхме да се видим. И всичко това пред очите на 50 деца… и после нямаме туризъм. Е как да имаме?“

„Прикачам снимка на господина, който явно се смята за недосегаем и всичко му е позволено. Дано не изпадате в подобни ситуации и постът ми да стигне до този, който отговаря за спасителите в Албена. Благодаря за вниманието!“, заключи Десислава Петрова.

Появиха се съпричастни хора в коментарите под публикацията. „Спасителите, с много малки изключения, са точно такива, като този. И затова никога няма да имаме предпочитан туризъм!“, написа Светла Колева.

„Който не му се работи да си стои вкъщи, има хора учтиви и възпитани, нека те да работят, а не тоя изрод! Не е паднал на мен, такива като него си получават заслуженото! Но тук опираме пак до управата, дали няма кой да го сложи на мястото му?!“, коментира Йорданка Димова.

А според Маргарита Георгиева, учителката Петрова съди спасителя без причина.

„Този човек не го познавате, съдите без причина! Преподавате ли на децата по този начин? Да правят прибързани заключения. Аз си говорих близо час с господина и всъщност е много начетен. И на нас ни направи забележка, защото му пречехме на наблюдението, но след като се отместихме, нямаше проблем. Жалко за този начин на мислене.“, пише тя.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар