Home » Клюки » Дъщерята на новия премиер го направи най-щастливия човек (Снимки):
Дъщерята на новия премиер го направи най-щастливия човек (Снимки):

Дъщерята на новия премиер го направи най-щастливия човек (Снимки):

Сподели новината

Щастливо събитие е белязало живота на новия  служебен премиер  Гълъб Донев съвсем скоро. Той е омъжил дъщеря си и е станал дядо на внуче седмици преди назначението.

Първородният внук на 55-годишния Донев се казва Робърт и е голямата гордост на своя дядо, който ежедневно полага грижи за него и обича да прекарва свободното си време единствено и само в уюта на дома си, обграден от своето семейство.

Щерката на Гълъб и съпругата му Нели се казва Габриела и е завършила Американския колеж в София през 2016 г. След това е учила актьорско майсторство в London School of Dramatic Arts в английската столица, а после е продължила в същата специалност и в Американската академия за драматични изкуства, която има две седалища – в Лос Анджелис и в Ню Йорк.

Гълъб Донев внуче

Справка показва, че година обучение там струва 36 480 долара, като това е само таксата за университета. В тази сума не влизат личните разходи. Въпреки солидното образование в най-престижните обучителни центрове в света, щерката на Донев не успява да направи актьорска кариера нито у нас, нито в чужбина. Амбициите й за пробив на сцената остават на заден план заради голямата й любов с нейната половинка Тери, с когото са двойка отдавна, но преди да станат родители, узаконили връзката си с брак.

Все пак щерката на премиера има собствени доходи и развива частен бизнес. Преди 2 години тя е регистрирала фирма с име „Зелената стая“.

„Студио по изкуства, развиващо не само таланти, но и емоционална интелигентност. Чрез лична и индивидуална връзка градим знание“, описва начинанието си Габриела, която в момента е отдадена основно на майчинството.

Най-голяма помощ в отглеждането на малкия Робърт тя получава от своята майка Нели. Съпругата на Гълъб Донев е известна столична зъболекарка и не се притеснява да споделя моменти от семейния им свят в социалните си мрежи. От щастливите кадри, които изобилстват в профила й във фейсбук, се вижда, че пътешествията са голямата им страст.

С камерата са запечатали спомени от пътуванията им до Азорските острови, Москва, ски ваканциите им в едни от най-скъпите зимни курорти в австрийските Алпи и областта Тирол, Канарските острови и още много дестинации. Когато не обикалят по почивки, семейство Доневи се радват на лукса в своята къща в София, простираща се на внушителните 408 квадрата.

Гълъб Донев семейство

Имотното състояние на служебния премиер, който бе и социален министър в предишния кабинет на президента Румен Радев, е завидно добро. 

Гълъб Донев притежава още половин част от вила и гараж в село Понор, Костинброд. Съпругата му Нели пък е собственик на 1/2 апартамент в София, зъболекарски кабинет и половината от парцел, отново на територията на столицата.

Гълъб Донев е роден на 28 февруари 1967 г. в София. Завършва 35-а Руска езикова гимназия в столицата, а после придобива магистърска степен по „Финанси“ в УНСС и по право в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Специализира и „Бизнес и мениджмънт“ в УНСС. От 2001 година навлиза в дебрите на политиката и заема различни високи позиции в министерски и други институции, пише „Ретро“.

С Румен Радев го свързва приятелство, което е причината и през двата си мандата на „Дондуков“ 2 президентът да го назначава за свой съветник и секретар по социалните политики.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар