Home » Клюки » Шок след „Фермата“: Победителката Веселка смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса
Шок след "Фермата": Победителката Веселка смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса

Шок след „Фермата“: Победителката Веселка смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса

Сподели новината

Веселка Маринова, която е първата жена победител в историята на „Фермата“, шокира с изненадваща промяна, която е предприела в личния си живот.

Многодетната майка от село Борима остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом. „Иска се много смелост, за да направиш такъв преход.

Израснах и емоционално, и като личност“, признава Веселка в разгара на лятото, точно преди дългоочаквания нов сезон на „Фермата“, който ще тръгне под мотото „Мостът на времето“ с нови изпитания и интересни участници.

Промяната за Веселка започнала преди година, след като се разделила с мъжа си. Преди четири месеца намерила сили да напусне и село Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Преместила се в Троян с трите си деца и започнала творческа работа – сега изработва сувенири и бижута. Междувременно открила и любовта.

„Имам нов мъж до себе си.

Но не искам да разказвам повече, защото съм се напатила от клюки по медиите. С бившия ми съпруг успяхме да запазим добри отношения, даже сега се разбираме по-добре, отколкото преди. Помагаме си и в грижите за децата, и финансово“, казва тя. Веселка не обвинява никого за трудното си минало и за бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна.

„Колкото му е писано на човек да изстрада, той ще го изстрада. Но в един момент съдбата ще му каже: „Стига толкова, ето ти сега и нещо хубаво!“, казва с надежда и мъдрост тя.

Източник: Марица

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар