Home » Скандално » Спасителка за боя на плажа в Слънчев бряг: Туристите ни се подиграваха и показваха неприлични жестове, замеряха ни и с пясък (видео)
Спасителка за боя на плажа в Слънчев бряг: Туристите ни се подиграваха и показваха неприлични жестове замеряха ни и с пясък (видео)

Спасителка за боя на плажа в Слънчев бряг: Туристите ни се подиграваха и показваха неприлични жестове, замеряха ни и с пясък (видео)

Сподели новината

Летовници твърдят, че спасители на плажа в Слънчев бряг са нанесли побой над полски туристи. Охраната в курорта разказва, че поляците били пияни и не искали да излязат от морето, въпреки червения флаг.

Стопанинът на плажа също излезе с позиция за мелето.

Във видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда бой на плажа в Слънчев бряг. Почиващи твърдят, че спасителите са упражнили насилие над група полски туристи. Версията на спасителите е друга.

„Бях вчера на съседния пост и видях, че колегата 40 минути свири. Накрая отиде при полските туристи, бяха групичка от 4-5 човека, и почнаха да бутат спасителя. Флагът беше червен, даже не трябва да се влиза в морето, ние все пак ги пускаме и накрая ние сме виновни. Нямаше побой, агресията беше от тяхна страна“, каза спасителят Джошкун Кечев.

„Ние им свирим сигурно в продължение на два часа, те се смеят, показват ни неприлични жестове. Започват да ни замерят в пясък, блъскат колегата ми. Съответно днес моя колега не е на работа, защото има възпаление на очите, обясни спасителят Добромира Петкова пред Bulgaria On Air.

„Ние го правим за тяхно добро, а те идват и ни се подиграват и си мислят, че това е шега“, посочи спасителят Ивана Баръмова.

След инцидента на място пристига и дежурния лекар на плажа.

„От туристите никой нямаше нужда от медицинска помощ, но се държаха изключително агресивно. Според мен бяха пияни“, съобщи лекарят Наталия Димитрова.

От няколко дни морето е изключително опасно, има червен флаг, заради мъртво вълнение.

„Почти ежедневие е тогава да има и такива туристи, които по една или друга причина не спазват указанията на спасителите. Има един допустим риск, в който ние не можем да ги оставим да си правят каквото си искат, защото отговаряме за хиляди всеки ден“, изтъкна управителят на „Спасителна служба“ в Слънчев бряг Иван Георгиев.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар