Home » Полезно » Ето как да прекадите къщата, за да тръгне животът ви към по-добро
Ето как да прекадите къщата за да тръгне животът ви към по-добро

Ето как да прекадите къщата, за да тръгне животът ви към по-добро

Сподели новината

Прекадете къщата, за да тръгне животът ви към по-добро!

Ако често се чувствате изтощени, безразлични, уморени и постоянно обезсърчени, тогава е време да прогоните негативната енергия и да живеете по-добре и по-красиво още днес! Прочетете тези прости указания на Скандални и още днес членовете на вашето семейство ще бъдат по-щастливи и по-доволни.

Древните славяни имали изпитан метод, който и до днес се прилага успешно. Те забелязали, че тамянът, който гори, има лечебен ефект върху целия дом и хората, които живеят в него. Тамянът има много приятен и релаксиращ аромат, когато се запали пушекът отива към тавана – това символизира и представя нашите молитви, адресирани към Бога. Всичко, от което се нуждаем, за да отблъснем отрицателната енергия от дома и да върнем светлината: тамян, восъчна свещ и вяра в Бога.

Как да прекадите къщата:

Ако в последно време не се чувствате добре, усещате отрицателна енергия във вашия дом и лоша атмосфера на болести и караници, е време да приложите този малък, лесен ритуал. Вземете тамян и го запалете, след това минете през цялата къща и около къщата, ако имате двор.

Тамянът се използва и в ароматерапията, защото със своя аромат помага на хората при болести като: астма, бронхит, респираторни проблеми, алергии и настинки. В ароматерапията се използва и за лечение на истерия, напрежение, дискомфорт.

Когато със запален тамян минете през цялата къща, правите енергийно почистване и по този начин прогонвате отрицателната енергия.

Много е важно, когато провеждате този ритуал, къщата да бъде чиста и подредена, а вие трябва да сте си взели душ, за да може напълно да елиминирате негативната енергия. По този начин се прави пълно почистване. Това пречистване следва да се прави всеки месец и по този начин да се предпазите от всички видове негативна енергия.

Восъчна свещ

Когато прекадявате къщата, трябва да запалите восъчна свещ. Пламъкът на свещта ще ви помогне да се свържете с Бог и да събудите вашата вътрешна енергия и мъдрост. Можете да приложите това навсякъде, веднага …

Ако сте тъжни и не се чувствате добре или ако се колебаете за нещо, или се покайвате, запалете свещ и нейният пламък ще разсее лошите мисли. Пламъкът на свещта ще ви освободи от стреса и някои от проблемите, които ви тревожат. Хората в древен Египет вярвали, че гледането в пламъка на свещта помага да се свържете с Бога. Свещите имат много релаксиращ и успокояващ ефект, така че, в допълнение към религиозните молитви, те се използват за медитация, спа центрове за отдих или за романтика.

Прекръстете се

Изследванията на руски учени почти изненадаха обществеността. Именно те открили, че микробите изчезват веднага след прекръстване. Забелязано било, че водата променя структурата си, т.е. става по-чиста, ако се прекръстите предварително и прочете молитва.

Следните изследвания са проведени в Московския институт, където е отбелязано, че когато човек се прекръсти, той се чувства много по-спокоен и изпитва душевен мир. Това изследване е проведено от известни руски учени, върху няколко хиляди души, пише Ко4.бг

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар