Home » Клюки » Ирина се бъхти, а Иван го удари на мързел! Ето кой как работи в звездното семейство (Снимки):
Ирина се бъхти а Иван го удари на мързел! Ето кой как работи в звездното семейство (Снимки):

Ирина се бъхти, а Иван го удари на мързел! Ето кой как работи в звездното семейство (Снимки):

Сподели новината

Интересна е ситуацията в звездното семейство на Ирина Тенчева и Иван Христов . Докато единият се бъхти за семейното благо , другият си почива и буквално го е ударил на мързел.

Кулинарката Ирина Тенчева се похвали с Инстаграм с нова придобивка – чисто новичък чушкопек.

И докато за повечето от нас това не е кой знае какъв повод за радост, за Тенчева очевидно нещата не стоят така, защото публикува в Инстаграм забавно клипче, на което е запечатала как се труди, надвесена над новата си придобивка.

От записа става ясно, че шармантната блондинка си е набавила чувал червени чушки и половин чувал патладжани, които смята да изпече, а по-късно да ги превърне в лютеница. Тя ги е разположила в двора си, настанила се е на стол и се труди неуморно.

Ирина Тенчева чушкопек

печени чушки

Докато тя изрязва дръжките на чушките, чисти семките, а след това ги слага в чушкопека, мъжът й – продуцентът и водещ Иван Христов, лежи на шезлонг и се припича под септемврийското слънце.

Иван Христов

Оправданието му е, че е изморен от снимките на поредния епизод на телевизионното риалити „Фермата“. В двора се вижда и възглавница, на която се е настанил домашният им любимец – сладък йоркширски териер.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар