Home » Клюки » Вижте Ненчо Балабанов и Катрин като младоженци – тя е прелестна булка! (Снимки):
Вижте Ненчо Балабанов и Катрин като младоженци - тя е прелестна булка! (Снимки):

Вижте Ненчо Балабанов и Катрин като младоженци – тя е прелестна булка! (Снимки):

Сподели новината

Както вече писахме в „За Жената“, любимият актьор на България Ненчо Балабанов се раздели с ергенлъка и се ожени за приятелката си Катрин Русева този уикенд на романтична церемония край морето.

Едва сега обаче Ненчо се осмели да публикува официални снимки от сватбата, на която виждаме булката и младоженеца в пълния им блясък.

Ненчо и Катрин младоженци

Ненчо и Катрин младоженци

Снимки: Инстаграм-профил Ненчо Балабанов

От кадрите става ясно, че булката е сменила 2 рокли за церемонията – една класическа в снежнобяло, с дълъг шлейф и воал, и една по-елегантна в цвят шампанско, допълнена с чаровна воалетка. Ненчо пък е заложил на класически костюм, бяла риза и папионка.

Катрин Русева булка

Ненчо Балабанов сватба

Тържеството се състоя в изискан ресторант в Несебър, а специален гост на сватбата бе Мария Илиева, под звуците на чиято песен „Любов“ двамата изпълниха първия си танц като семейство.

“Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много се вълнувам да споделя този прекрасен момент, празник на вашата любов.

Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива”, пожела певицата Мария Илиева на младоженците.

Ненчо Балабанов сватба

Ненчо и Катрин са получили много подаръци, а сред тях е петдневно пътуване до Париж.

Припомняме, че актьорът предложи брак на 13 години по-младата от него Катрин това лято, когато двамата бяха на почивка в Гърция. Вечерта в ресторанта изненадващо той сложил кутийката с пръстена в средата на масата и паднал на колене.

сватбата на Ненчо и Катрин

Две седмици преди сватбата Катрин направи своето моминско парти.

Това е втори брак за актьора. От първия той има 16-годишен син Богомил.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар