Home » Клюки » Илиян Найденов размаза Джулиана: За какво „братче“ на Давид говориш, като той ти забрави физиономията?!
Илиян Найденов размаза Джулиана: За какво "братче" на Давид говориш като той ти забрави физиономията?!

Илиян Найденов размаза Джулиана: За какво „братче“ на Давид говориш, като той ти забрави физиономията?!

Сподели новината

Джулиана Гани очаква второ бебе и то ще бъде отново момченце, както стана ясно вчера.

Знаем, че силиконката зачена от новия си приятел Теодор Гецов, когото също ще дари със син, както преди няколко години направи с Илиян Найденов.

Дано само голямата й любов с полицая не последва съдбата на тази с фитнес инструктора, коментират иронично в мрежата. Това, което направи впечатление обаче, е голямата уста на Гани, която не спря да говори как малкият Давид нямал търпение да види и гушне своето братче. И постоянно я питал кога ще се появи.

„Давидчо много искаше да си има точно братче и сега е особено щастлив, че бебето ще е момче“, каканиже ли каканиже Гани. Думи, които вбесиха бившия й Илиян, при когото знаем, че реално расте и израства момченцето.

Вижте и това: Джулиана Гани обяви пола на бебето в национален ефир с грандиозно шоу (Снимки):

„Какво братче, бе? Какви пет кинта? Та Джулиана не си вижда детето, то й забрави физиономията, тя за братче разправя. Давид си го гледам аз през основната част от времето, докато тя се размята по почивки и фотосесийки. Наглост е да говори изобщо. Дано само не направи същото и с другото си дете, дано и него не захвърли и не каже, че ще го даде за отглеждане, а тя ще си направи трето“, гневи се Найденов.

Който всъщност припомни скандалната размяна на реплики между него и Гани при раздялата, когато тя потресе цялата страна с безумията за сина си.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар