Home » Скандално » Проф. Андрей Пантев: Милите ни депутати боравят с 300 думи, страшно е! Тежко на България!
Проф. Андрей Пантев: Милите ни депутати боравят с 300 думи страшно е! Тежко на България!

Проф. Андрей Пантев: Милите ни депутати боравят с 300 думи, страшно е! Тежко на България!

Сподели новината

Проф. Андрей Пантев направи на нищо родните политици!

Проф. Андрей Пантев изказа мнението си за родните политици, които едва ли ще бъдат щастливи и горди да го чуят. Според Пантев и едните, и другите (визираме по-лустросаните и типа Бойко Борисов) са един дол дренки, зад чиято фасада се крие едно голямо… нищо.

„Погледнете картинката в парламента, но не просто да гледате, а да слушате. Ще видите едни добре облечени, излъскани, спретнати госпожи и господа, които, за жалост, като си отворят устите, показват колко струват.

Първо – те не казват нищо съществено, много приказки, никакъв смисъл. И второ – тези много приказки са съставени от има-няма 300 думи. Толкова си имат в речника хората и за повече не придирят. Това е страшното и тежко на България и българите с подобни „водачи“, иронично, но и с болка коментира проф. Пантев.

Според него основният проблем е, че тези хора просто не стават за политици. Не ги бива и никога няма да ги бъде в това. И колкото по-бързо се осъзнае тази истина, толкова по-големи шансове ще има България.

Той не крие носталгията си по една друга наша родина, преди доста лета, когато сме имали българи, завършили в Париж, във Виена, в Лондон, но които, след обучението и завръщането си у нас, са тръгвали от най-ниското стъпало на стълбицата.

„Тези хора са ставали първо обикновени чиновници и са се изкачвали плавно, стъпало по стъпало към върха, с труд и почтеност. Не са ставали веднага министри, както е сега. Нали разбирате, че в парламента има лица, които са депутати от години, ще се пенсионират като такива, а реално нямат и ден трудов стаж някъде другаде. Не е ли абсурдно това?!“, пита проф. Андрей Пантев.

„За мен Владимир Путин е пример за истински държавник и ярка политическа личност. Дали това се харесва или не на някого, няма значение – то е факт. Путин е държавник от световен мащаб. Той мисли за народа си, взима решения и отговаря за тях. Донякъде такъв е и Ердоган.

За огромно съжаление, сред тези, които са в парламента и „дирижират“ живота ни, подобни примери няма. Това са хора, които не стават, не заслужават и са некадърни да бъдат премиери, министри, депутати. Време е за промяна“, коментира проф. Андрей Пантев.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар