Home » Полезно » Щипка сол е способна да изгори цялата завист и омраза от хората, които ти мислят лошо, просто повтаряй след мен
Щипка сол е способна да изгори цялата завист и омраза от хората които ти мислят лошо просто повтаряй след мен

Щипка сол е способна да изгори цялата завист и омраза от хората, които ти мислят лошо, просто повтаряй след мен

Сподели новината

Колкото и праведен да е човек, недоброжелатели и завистници ще се появят на пътя му. Такава е човешката природа.

Недобрите думи, изречени със злонамерени намерения, могат да нараняват. Следователно трябва да можете да се предпазите от подобно влияние. Баба ми от село много отдавна ме научи да използвам сол срещу завист. Един прост и на пръв поглед наивен метод работи безотказно.

Сега от Скандални ще ви разкрием, дали е възможно да се предпазите от негативни влияния и как щипка сол ще помогне за това.

СОЛ НА ЗАВИСТТА

Солта се използва в магически ритуали от древни времена. Най-често за защита и пречистване. Нейната простота и специални свойства са я направили един от най-ефективните инструменти срещу магията. Но не е необходимо да търсите магьосник или да ходите при баби-знахарки. Можете да се предпазите и с прост домашен ритуал.

Има прост ритуал за това. Същността му е да изгори всички зли клевети, проклятия и недобри пожелания. Щипка сол ще разтвори всяко зло.

Важно е да изберете правилното време за ритуала. Не забравяйте да направите това на намаляваща луна. В крайна сметка, през този период е най-добре да се отървете от всичко ненужно. Изберете вечер, когато сте сами вкъщи.

Вземете щипка сол с лявата си ръка и я хвърлете през прозореца, като казвате: „Ще махна с ръка – ще изчеткам злото, който е пожелал зло – ще го изчистя напълно. Върни обратно доброто в съдбата ми!“

Повторете тези думи три пъти. След това вземете монета от личните си пари и я хвърлете, след като кажете „Платено!“. Не забравяйте да вземете точно от парите, които сте спечелили сами. Това е целият ритуал.

По време на това е важно да усетите как всички лоши неща ви напускат. Представете си как всички зли думи и недобри погледи сякаш се откъсват от вас и излитат през прозореца след солта.

Ритуалът помага добре, ако почувствате негативно влияние върху себе си. В крайна сметка се случва да се почувствате зле след разговор с някой човек. Изглежда глупаво, но не трябва да си затваряте очите за това. В крайна сметка със своята завист и омраза хората могат дори несъзнателно да ви повлияят. По-добре е да се отървете от негативното, вместо да го натрупвате. И само солта от завистта и омразата към непознати помага идеално!

Ако чувството продължава, можете да опитате по-силен ритуал, който ще анулира всички зли дела на вашите врагове. Всичко това ще ви служи като добра защита и ще ви помогне да се предпазите от негативното въздействие на други хора. Пазете се!

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар