Home » Клюки » Вижте ексцентричната Веселина от „Игри на волята“ преди силикона и корекциите (Снимки)
Вижте ексцентричната Веселина от "Игри на волята" преди силикона и корекциите (Снимки)

Вижте ексцентричната Веселина от „Игри на волята“ преди силикона и корекциите (Снимки)

Сподели новината

Една от най-запомнящите се участнички в тазгодишния сезон на „Игри на волята“ (поне по външност) безспорно е Веселина Ефремова.

Блондинката, чиято запазена марка за знойното тяло, бронзовият тен и доста „сочните“ устни, същевременно е най-възрастният участник в тазгодишното издание на формата.

И определено една от най-атрактивните дами в лагера.

Веднага след появата ѝ на екрана, не закъсняха и коментарите по повод естетичните корекции на Веси. Прекалила или не, 42-годишната художничка най-добре знае границите на своята естетика.

Веселина Игри на волята

Но, за да покаже, че не винаги е изглеждала така, участничката от племето на Непобедимите включи машината на времето и ни върна в 2010 година. За да демонстрира как е изглеждала преди 12 години.

От фотографията става ясно, че когато е била на 30 години, Веси очевидно не е разчитала на естетичната хирургия. Но пък тенът и русата коса винаги са били нейна запазена марка.

Веси Игри на волята преди

Веси има огромен татус на змийска кожа, който се източва по целия ѝ гръбначен стълб. Не е с случайно – тя смята влечугото за свой идол.

„Хард мадама“ е последното от многото определения, които художничката дава за себе си от екрана. И ако не с друго, Веселина със сигурност ще остане в историята на Игрите с култовите си реплики.

Може би едно от най-шокиращите ѝ признания по време на „Игри на волята“ беше в една от битките, в които Веселина трябваше да копае. „Вероятно бих била концентрирана само ако копая гроб“, обяви тя пред камерите.

Веси Игри на волята

„Аз оживявам винаги, вие не знаете какъв изрод стои сред вас“, бяха първите ѝ думи при влизането в имението при Непобедимите. При появата им съотборниците ѝ бяха доста шокирани от външния вид. А Зори недвусмислено показа какво е мнението ѝ за нея. „Ще я изгоним тая бабичка, аз на 50 години никога няма да се осмеля да участвам в спортно риалити“, коментира участничката, пише dariknews.bg.

„Доживейте моите години и останете влюбени в живота и в себе си и тогава коментирайте“, е краткият коментар на Веси към хейтърите. Тя е категорична, че се чувства на 19 (не на 42) и прави шпагат точно като девойка на тази възраст.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар