Home » Клюки » След последните корекции: Зрители не разпознаха Алекс Богданска, взеха я за Глория (Снимки)
След последните корекции: Зрители не разпознаха Алекс Богданска взеха я за Глория (Снимки)

След последните корекции: Зрители не разпознаха Алекс Богданска, взеха я за Глория (Снимки)

Сподели новината

Зрителите, които не бяха виждали моделката Алекс Богданска отдавна, останаха изненадани от външния й вид на последното й телевизионно участие. Богданска гостува в предаването на Мон Дьо по Нова тв, където наскоро изповяда душевните си терзания.

Дали заради прическата, грима или някакви особености при заснемането на интервюто, но моделката изумително приличаше хем на примата на попфолка Глория, хем на колежката й Емилия.

Разбира се, вероятно ринопластиката, която благоевградската красавица си направи неотдавна, доста допринася за това да се доближава като излъчване до двете певици. Алекс, която си оперира носа заедно с вече бившия си мъж Даниел Петканов, взела решението под влиянието на комерсиалната среда, в която битувала. Иначе преди години даже не се сещала за интервенцията.

Богданска

Богданска и Глория

Хората очаквали от нея да им предоставя винаги нещо ново, което да надгражда следващото. В резултат на това били и корекциите й. Знае се за две – ринопластиката и увеличаването на бюста, което Алекс направи първо. Към момента тя се надява, че с операцията на носа е приключила с интервенциите. Иначе досега не е изпадала в крайности. Надява се и в бъдеще да е така.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар