Home » Клюки » Майката на Мария отново с младо гадже – на всичкото отгоре богаташ! (Снимка):
Майката на Мария отново с младо гадже - на всичкото отгоре богаташ! (Снимка):

Майката на Мария отново с младо гадже – на всичкото отгоре богаташ! (Снимка):

Сподели новината

Неведнъж сме ви показвали снимки на поп фолк-миньончето Мария с майка й, която по нищо не отстъпва на доста по-младата си дъщеря.

Леля Данче , както на галено я наричат от всички, се отличава със завиден вкус към богати мъже, който явно е предала и на наследничката си.

Йорданка Иванова (както е пълното име на леля Данче)  сменя мъжете до себе си със завидна скорост, а те до един са по-млади от нея и доста заможни.

Сега майката на певицата отново лети на крилете на любовта и се похвали в социалните мрежи с поредното си младо гадже.

Младежът бил едва 35-годишен красавец и богаташ, твърдят близки до певицата. Да му се чудиш на акъла какво му харесва в тази 60-годишна жена, шушукат зложелателите. Йорданка обаче е доста поддържана жена, благодарение най-вече на зетьовете, които й осигуряват все качествена козметика.

майката на Мария

Близки до Мария хора издават, че Йорданка Иванова вече не досажда на дъщеря си в дома й и заживяла с гаджето си на семейни начала.

Дори сама се похвали с новото си завоевание като пусна снимка на младия мъж в Инстаграм. На фотото се вижда как е хванала свойски ръката на любимия си. А на очи се набива, че той е собственик на луксозен часовник. Което говори, че наистина е доста заможен мъж и като нея е почитател на лукса.

Йорданка Иванова

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар